Večeras je MLAD MESEC U LAVU: Vodolije, spremite se za TEŠKE MUKE, a OVIM ZNACIMA će sve ići KAO PO LOJU

Naj žena Vesti 08.08.2021 18:59 0

Mlad mesec pocinje 8. a njegov uticaj ce se osecati od 22. avgusta. Kada je u pitanju uticaj Meseca u astrologiji, najvažniji događaji su Mlad i Pun Mesec. U astroloskom smislu Mlad Mesec je simbol događaja koji označavaju početak ili na Mlad Mesec je dobro započeti nešto novo u svom životu. Nena Janković, astrolog "Naj žene", otkiva šta čeka svaki astrološki znak

Večeras je MLAD MESEC U LAVU: Vodolije, spremite se za TEŠKE MUKE, a OVIM ZNACIMA će sve ići KAO PO LOJU

Shutterstock

Kada tumačimo uticaj Meseca najviše se baziramo na ono što donosi simbolika tog znaka. Lav je peti znak po redu u Zodijaku, predstavlja našu individualnost i osećaj ispunjenosti. Ovaj Mlad Mesec u znaku Lava se pokreće 8-og  avgusta. Sva simbolika je usmerena na kreiranje svog identiteta ili potvrđivanje svega onoga što jesmo. Ono što je jako važno jeste  kroz koje polje natalne karte prolazi ovaj uticaj i šta aktivira u horoskopu. 

Ovan

Kada su u pitanju Ovnovi, aktuelno je polje ljubavi i odnosi sa potomstvom. Neki Ovnovi mogu da planiraju zajednički život i brak. Ovo je idealan period da sebe prihvate kroz stabilizaciju ljubavnog odnosa i da zavole sebe tako što vole i prihvataju partnera onakav kakav je. Za one Ovnove koji su u solo varijanti, ovo je idealna prilika da započnu novu ljubavnu priču sa osobom rođenom u znaku Lava ili Jarca. 

Bik

Bikovi imaju veliki zadatak da u narednom periodu definišu svoje ciljeve. Mlad Mesec pokreće njihovu poslovnu stranu i njihovu afirmaciju u javnosti. Jako je važno da obrate pažnju na reci koje izgovaraju jer od toga zavisi dalji tok njihove poslovne strane. U ovom periodu dolazi do saradnje sa osobom u znaku Vage i ta saradnja prerasta u nešto više tokom jeseni. 

Blizanac

Blizanci će biti u poziciji da potpisuju nove poslovne ugovore a oni koji studiraju imaće jako uspešne rezultate. Neki blizanci imaju jako zanimljiva putovanja u ovom periodu a što se tiče emocija upoznaće osobu koja ima otvara nove vidike i pruža im jako kvalitetnu komunikaciju.

Rak

Kada su u pitanju Rakovi uticaj Mladog Meseca u znaku Lava daje im snagu i mogućnost da pokrenu poslovnu stranu posebno bolju zaradu. Bitno je da definišu koji su njihovi ciljevi što se tiče materijalne strane a veliku podršku dobijaju od članova porodice. 

Lav

Kada je u pitanju znak Lav, mlad mesec u njihovom znaku donosi veliko bavljenje sobom posebno za one lavove koji su pokrenuli svoj posao ili su ušli u novu ljubavnu vezu. Sada stiže potvrda da su napravili dobre odluke tokom jula. Najvažnije je da budu povezani sa svojim željama i sa svojim realnim događajima. 

Devica

Devicama je aktivirano 12 polje, uticaj ovog Meseca govori o suočavanju sa svojim strahovima i sa problemima iz prošlosti. Ovo je idealna situacija da reše sukobi iz prošlosti. Najvažnije je ne ostajati u prošlost, okrenuti se ovom trenutku i biti zahvalan za sve ono što se dešava trenutno sada.

Vaga

Za Vage  ovo je veoma inspirativan period zato što se bave svojom ljubavnom stranom i svojom Venerom. Mnoge Vage će biti velika podrška svom partneru. A oni koji su slobodni,  do 20 avgusta mogu upoznati jako zanimljivu osobu u znaku Vodolije ili Ribe. Njihova pozitivna energija trajaće tokom celog perioda.

Škorpija

Škorpije će ući u jednu veoma komplikovanu situaciju što se tiče emocija, tako da je energija Mladog Meseca veoma izazovna. Mnogi će razrešava ti stvari sukobima a neki će odreagovati ljubomornim scenama. Bitno je izbaciti sve ono što je negativno iz sebe jer na taj način se uspostavlja balans u njihovoj stvarnosti. 

Strelac

Što se tiče Strelčeva, za njih je ovo jako dobra energija, Mlad Mesec u Lavu aktivira jako dobre prilike što se tiče ambicija i novih poslovnih mogućnosti. Otvora im se mogućnost putovanja ili saradnje sa inostranstvom. Imaće podršku partnera ali i prijatelja što se tiče nadolazećih dobrih prilika.

Jarac

Kada su u pitanju Jarčevi aktivira se njihovo polje novca i podrške drugih ljudi. Njihov ambicioznost i posvećenost poslu se isplati i do kraja avgusta očekuju ih jako dobre pozitivne ishoda svega onoga što su pokrenuli unazad 6 meseci. Najvažnija jer njihova istrajnost. 

Vodolija

Za Vodolije ovo je veoma napet period jer Mlad Mesec se nalazi u opoziciji sa njihovim Suncem. Potrebno je dobra koncentracija u vezi svega onoga što se dešava tokom avgusta. Ovo nije period da se razrešava ju ljubavne ili emotivne peripetije. Većina Vodolija tražiće podršku svojih prijatelja. 

Riba

I na kraju znak Ribe doživljava veliku transformaciju jer dolazi do promena kada je u pitanju njihovo zdravstveno stanje. Okreću se alternativnom lečenju i na taj način aktiviraju pozitivnu energiju u svom životu. Bitna je snaga volje i ljubav koja se vraća u njihov život. 

Komentari (0)
Loading