Astrolozi su UBEĐENI: Ovo je znak može da očekuje NAJSPEKTAKULARNIJII finiš 2021. godine

Ž.T. Vesti 16.12.2021 16:05 0

Planete nam otkrivaju koji će horoskopski znak dočekati kraj godine u najvećem sjaju

Astrolozi su UBEĐENI: Ovo je znak može da očekuje NAJSPEKTAKULARNIJII finiš 2021. godine

unsplash.com

Nova godina se definitivno približila. Neki od nas jedva čekaju da se okonča, ali po astrolozima sam kraj će jednom znaku doneti neopisivu sreću.

Ako ste do sada izgubili strpljenje vreme je da vam otkrijemo o kom horoskopskom znaku je reč. U pitanju je strelac.

 Do  21. strelčevi  mogu u potpunosti iskoristiti energiju. Ova njihova energija će kulminirati, eksplodirati i doći do izražaja na samom dočeku.

Osim toga, jedan od najboljih tranzita događa se neposredno pre kraja godine, što takođe ima veliki uticaj  na početak godine. Jupiter će se 28. decembra 2021. preseliti na svoje omiljeno mesto - Ribe, a upravo to će uticati na energiju strelca i sve će doći na svoje.

Šta strelac može da očekuje?

Pexels/RODNAE

 

Ovim vatrenim znakom vlada Jupiter, zbog čega će njegova planetarna kretanja uvek imati veliki uticaj na Strelca. Kada uđe u znak Riba, posebno će se aktivirati njihova četvrta kuća koja predstavlja dom i porodicu. To dovodi do činjenice da će inače veliki pustolovi imati posebnu potrebu za prisnošću i bolje će se osećati u privatnom i poznatom okruženju.

Ne brinite, vaš profesionalni uspjeh neće patiti. Dovoljno ste se pripremili i sada ćete samo ubirati plodove svog rada, a rezultati će uključiti i pohvale nadređenih! Okončaćete staru i dočekati Novu godinu u punom sjaju!

 

Komentari (0)
Loading