Dnevni HOROSKOP za PETAK 17. decembar: Vodolije, muči vas jedan Ovan, Škorpije, očekuje vas dugo očekivani susret!

Vesti 17.12.2021 08:30 0

Evo šta vam danas poručuju zvezde

Dnevni HOROSKOP za PETAK  17. decembar: Vodolije, muči vas jedan Ovan, Škorpije, očekuje vas dugo očekivani susret!

unsplash.com

Ovan 
Vaša potreba da se nametnete je veoma jaka i to vas odredjuje narednih nekoliko dana. Poslovno ste aktivirani i to vam daje snage. Što se tiče zdravlja obratite pažnju na ishranu. 


Bik 
Današnji sastanak sa osobom u znaku Vage vam je jako važan i bitan. Posebno je zanimljivo što ćete biti veoma dobro raspoloženi zbog poslovnog projekta. Ljubav vam je u problemu. Problemi sa glavoboljom. 


Blizanci 
Vaša potreba da komunicirate sa svima oko sebe može vam biti velik teret i opterecenje. Imaćete iznenadan poziv na razgovor sa osobom u znaku Ovna koja ima veze sa inostranstvom. Partnerski odnos je veoma nestabilan. 
 
Rak 
U narednih nekoliko dana kasniće neko sa poslom i to će vas jako nervirati. Budite spremni na saradnju jer vam je to mnogo bitnije. To je osoba koja nije i ranije bila posvećena. Zdravlje je odlično. 


Lav 
 Vaša potreba da dominirate nad partnerom je danas veoma izražena i to vas raduje. Uzivate da budete " svoj na svome ". Pokušajte da budete tamo gde su vaša ocekivanja. 


Devica 
Potražite dodatno objašnjenje za sve ono sto vam je nejasno s poslovne strane. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca. Moguci problemi sa nogama. 


Vaga 
Vi ćete ovih dana povoljno odreagovati na nove poslovne vesti koje se tiču vas i vaseg rada. Do kraja dana moguce je da ce partner imati svoju epizodu i to zbog neke gluposti. Probajte da se držite sebe i svojih stavova. 

Škorpija 
U ovom periodu najvažnije je da se vidite sa ljudima sa kojima se dugo niste videli. Poslušajte savet osobe u znaku Ovna u vezi ljubavnih problema. Ali svakako je vazno da imate svoj stav. 

 


Strelac 
Ovaj dan je pod uticajem drugih što nije svojstveno vama jer ste vi uvek jako samostalni i nezaboravni. Dopustili ste da na poslovnom planu drugi odrade sta treba. Zdravlje je odlično. 


Jarac 
Tokom dana imaćete nekoliko sukoba ali cete uspeti sve da rešite. U narednom periodu potrebno je omogućiti sebi da uzivate posebno u planiranju novih planova. Partner je zadovoljan vasim ljubavnim odnosom. 


Vodolija 
U ovom periodu najvažnije je da se okrenete sebi i svojim obavezama. Posebno će poslovna strana biti veoma istaknuta. Muci vas jedan razgovor koji je vec bio sa osobom u znaku Ovna. 


Ribe 
U ovom danu potrudite se da sebi ostvarite svoj mir i svoje unutrasnje raspolozenje. Vas odnos sa partnerom i sa svojom porodicom je nesto sto je najbitnije. Zdravlje je stabilno. 
 

Komentari (0)
Loading