Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 9. avgust: BLIZANCI obratite pažnju na stomačne probleme, LAV danas donosi teške odluke, a DEVICA nema podršku partnera

Naj žena Vesti 09.08.2021 07:56 0

Nena Janković, naš astrolog, otkriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 9. avgust: BLIZANCI obratite pažnju na stomačne probleme, LAV danas donosi teške odluke, a DEVICA nema podršku partnera

Shutterstock

Ovan

Danas je veoma poseban dan jer vas čekaju prijatne vesti u vezi porodice i u vezi putovanja. Partner vam je potpuna podrška i imaćete veoma dobre odnose sa njim. Uzimajte dosta tečnosti.

Bik

Ovo je idealan period da se posvetite sebi svojim prijateljima posebno one koje odavno niste videli. Poslovna strana je stabilna. Do kraja dana obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. 

Blizanac

Vaša glavna osobina je spontanost, koja danas dolazi do izražaja i pomaže vam da prevazidjete probleme na poslu. Novčana situacija vas brine. Obratite pažnju na moguće probleme sa stomakom. 

Rak 

Venera aktivira vaše polje komunikacije i jako je važan način kako ćetee komunicirati u vezi posla. Stiže vam podrška od osobe u znaku Jarca. Do kraja dana mogući problemi sa glavoboljom. 

Lav

Period Mladog Meseca je aktuelan i obratite pažnju na moguće probleme sa spavanjem. Još uvek se bavite  problemima iz prošlosti posebno kada je u pitanju ljubav. Danas donosite bitnu odluku u vezi novca. 

Devica

Početak dana je pod uticajem moguće svađe na poslu ali potrudite se da gledate svoja posla maksimalno. Podrška koja stiže od strane partnera vam neće mnogo pomoći da smanjite dozu nervoze. Opustiti se. 

Vaga 

Pokrećete novu energijom kada je u pitanju posao i karijera, ali ako vam je važna podrška partnera. Potrudite se da budete samostalni jer će to biti najbolji način da ostvarite sve što zamislite. Mogući problemi sa alergijom.

Škorpija

Osoba rođena u znaku Vodolije pokušava da vas iznervira. Budite maksimalno opušteni i kroz komunikaciju opustite i osobu nasuprot vas. Stiže novac iz inostranstva. Problemi sa kičmom. 

Strelac

Do kraja nedelje vas očekuje posao, a današnji dan je pun sastanaka i informacija u vezi tog posla. Danas ćete shvatiti koliko se isplati vaša ambicioznost. Ljubavna situacija je nestabilna. Zdravlje je pod utiskom dobre energije i dobrog raspoloženja. 

Jarac

Ovo je idealna situacija da pokrenete samostalni posao ili  ćete imati dobre ideje u vezi posla. Potrudite se da se opustite predveče jer možete imati poziv za druženje. Čuvajte se prehlade. 

Vodolija

Uranovska energija vam je danas naglašena i potrudite se da je iskoristite maksimalno i na najbolji način. Partner vam je idealna podrška u svemu. Mogući problemi unutar porodice i zbog toga se osećate i nervozno. 

Ribe

Početak dana je pod uticajem uspomena iz prošlosti naročito kada su u pitanju porodični odnosi. Poslovna strana je stabilna i imate priliv novca koji ste dugo čekali. Zbog problema sa spavanjem moguće da se osećate iscrpljeno..

Komentari (0)
Loading