Dnevni HOROSKOP za NEDELJU 19. decembar: Jarčevi, spremite se na sukob sa partnerom, Device, čuvajte kičmu!

Najžena Vesti 19.12.2021 08:30 0

Evo šta vam danas donose zvezdice

Dnevni HOROSKOP za NEDELJU 19. decembar: Jarčevi, spremite se na sukob sa partnerom, Device, čuvajte kičmu!

Printscreen/Youtube

Ovan 
Ovo idealan dan da odmarate samo što vama to nije u prirodi. Bićete okrenuti svakodnevnim obavezama posebno kada je u pitanju odnos u kući. Čuvajte se  svađe koju može da inicira mlađi član porodice. 


Bik 
Današnja situacija u kući je stabilna  i zbog toga ste jako srećni. Očekuju vas lepe vesti povodom zarade. Odnos sa partnerom je u stagnaciji. Vi niste koncentrisani da možete da razrešite uzrok. 


Blizanci
Potrudite se da dobro razumete ono što vam upućuju članovi porodice. To može biti vid kritike posebno što vi mislite drugačije. Budite dosledni u svojim stavovima. Mogući problemi sa alergijom. 


Rak 
Ovo je idealan period da se vidite sa partnerom i sa svojim prijateljima. Mesec aktivira vaše polje ljubavi i bićete veoma zadovoljni današnjim učinkom. Kičma vas može opteretiti. 


Lav
Danas ćete imati priliku da se posvetite sebi i svojim potrebama. Nemojte se oslanjati na druge od stvari u vezi posla zavise isključivo od vas. Jako je važno dobro raspodeliti svoje zadatke i obaveze. 


Devica 
Bićete pod jakim utiskom svojih događaja u krugu porodice. Na vama je da donesete svoj zaključak i da se tako i ponašate. Ljubavna situacija je stabilna već neko vreme. Moguć problem sa kičmom. 


Vaga 
U ovom periodu najvažnije je da se vidite sa partnerom i da taj odnos popravite koliko god je moguće. Vaša energija je dominantna i sve zavisi od vas i vašeg angažovanja. Glavobolje. 


Škorpija 
Vaša potreba da se nametnete drugima je danas veoma izražena. Vi ćete  po svaku cenu tražiti svoja prava i to vam je veliki poslovni cilj. Ljubav je ono što vam zadaje problema jer nemate dovoljno vremena za sebe.

 
Strelac 
Tvrdoglavo branite svoje stavove i svoje mišljenje. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla i poslovnih saradnika. Bićete veoma zadovoljni današnjim učinkom u vezi partnera. 


Jarac 
Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko prilika da se posvetite sebi i svojim potrebama. Budite spremni na kompromis sa partnerom. Ipak pobediće vaše emocije. Moguće probleme sa kičmom. 


Vodolija 
U ovom periodu budite sebi najbolji prijatelj i pokušajte da se držite svojih obaveza. Ljubavna situacija je stabilna. Imate poziv od osobe u znaku Ovna u vezi putovanja koje planirate do kraja godine. 


Ribe 
Pokušajte da se posvetite sebi i svojim potrebama. Zdravlje je odlično ali obratite pažnju na moguće probleme sa stomakom. Danas dovoljno odmarajte. 
 
Komentari (0)
Loading