Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK 20. decembar: DEVICE, prete vam zdravstveni problemi, OVNOVI, povedite računa o sebi

Vesti 20.12.2021 08:30 0

Evo šta vam danas spremaju zvezde

Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK 20. decembar: DEVICE, prete vam zdravstveni problemi, OVNOVI, povedite računa o sebi

unsplash.com

 

Ovan 

Ovo je savršen dan da se okrenete svojim obavezama. Naučite da kažete: ne jer je to najbolji način da sačuvate svoj unutrašnji mir. Ljubavna situacija se komplikuje zbog vaše izražene ljubomore. 


Bik 
Tokom dana ste veoma tvrdoglavi u vezi poslovnih sastanak. Jedan član porodice u znaku Ovna može preterati u raspravi sa vama. Do kraja dana obratite pažnju na moguće probleme sa stomakom. 


Blizanci
Naučite da poštujete tuđe vreme da bi i drugi poštovali vaše vreme. Partner se prema vama odnosi veoma korektno ali vi to ne videte na taj način. Probajte da napravite kompromis u vezi partnerskog odnosa. 


Rak 
Mesec aktivira vašu emotivnu stranu i bićete veoma emotivno nestabilni. Tokom dana mogući su problemi u vezi posla. Svaka neizgovorena reč može da stvori problem osećaj krivice. 


Lav 
Tokom današnjeg dana budite spremni na kompromis u vezi poslovne situacije koja nije nimalo jednostavna. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna podrška. Mogući problemi sa kičmom. 


Devica 
Kad je u pitanju vaš odnos prema sebi danas ste veoma strogi. Pokušajte da budete što otvoreniji za saradnju sa ljudima iz inostranstva. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući partnerskom dobrom raspoloženju. 


Vaga 
Vaša poslovna situacija je veoma nestabilna i to zahvaljujući drugim ljudima. Vi ćete morati da ispravite neke stvari. Budite spremni na kompromis sa ljudima iz inostranstva. Stiže vam podrška od strane partnera.


Škorpija 
Mars u znaku Strelca aktivira vaše polje novca i moguće je da se napravi dogovor za novi vid poslovne saradnje. Na vama je da budete konkretni u predlozima. Do kraja dana moguće sukob sa partnerom. 


Strelac 
Tokom nedelje mogući su novi predlozi što se tiče posla a danas je jako važno da o tome donesete važnu odluku. Stiže vam podrška od osobe u znaku Device. Mogući poziv od osobe iz prošlosti. 


Jarac 
Danas se najviše bavite svojim zdravljem jer su mogući problemi sa alergijama. Do kraja dana probajte do odmarate što više i da podižete imunitet. Ne obraćajte pažnju na druge ljude i na njihovo mišljenje. 


Vodolija 
Mesec pokreće vašu poslovnu stranu i jako je važna poslovna komunikacija sa ljudima sa kojima sarađujete. Ljubavna situacija je stabilnija što vas čini srećnim. Obratite pažnju na moguće probleme sa kolenima. 


Ribe 
Do kraja nedelje imaćete nekoliko sastanaka sa osobom u znaku Ovna, tokom današnjeg dana obratite pažnju na konkretizaciju tih sastanaka. Tokom ovog perioda moguce komplikacije u odnosu sa partnerom. 

Komentari (0)
Loading