Vrlo su EMOTIVNI: Ova tri horoskopska znaka NAJTEŽE leče SLOMLJENO SRCE

Lana Vidović Vesti 12.12.2021 14:50 0

Dok pojedini brzo nastavljaju dalje, mnogi ljudi često u sebi zadržavaju ljutnju, koja može trajati godinama, njima je teško da se pomire sa činjenicom da je došao kraj

Vrlo su EMOTIVNI: Ova tri horoskopska znaka NAJTEŽE leče SLOMLJENO SRCE

Shutterstock

Jarac

Jarčevi imaju potrebu sve da analiziraju, kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Vole da spajaju kockice jer su dobri u logistici i pronalaženju odgovora. Nakon prekida veze većina Jarčeva započinje proces samoanaliziranja kako bi zaključili šta je pošlo po zlu u vezi, a često okrivljuju sebe.

Međutim, kada osete da je partner jednako odgovoran za prekid, onda postaju ljutiti. Mogu razviti toliko intenzivne negativne emocije da počnu da mrze osobu koju su do juče voleli. Jarčevima je obično potrebno mnogo vremena da prihvate raskid i da se oslobode besa.

Ribe

U pitanju su Ribe koje se smatraju za horoskopski znak sa jako razvijenom intuicijom, te postoji verovatnoća da su i osetili vaše namere ukoliko želite da raskinete. Kada vole, primer su požrtvovanih, suptilnih romantika, a sa Ribom ste dobili saputnika u pravom smislu te reči. Teško da će joj promaći i najmanja sitnica kada je u pitanju neko koga voli. Zato ako su osetile da ste baš vi njihova velika ljubav, teško će vas pustiti iz života.

Ribe su izuzetno osetljive, pa im rastanci teško padaju.

Postaće jako znatiželjni i dosadni za vaš život iako ste ih npr. zamolili da vam daju prostora i vremena. Slanje čestih poruka, tipa "Da li možemo da opet razgovaramo?", "Ovo što imamo je nešto najbolje, zašto želiš kraj", može da ide u nedogled.

Vaga

Pripadnici ovog znaka imaju potrebu za ravnotežom i harmonijom, zato ljubavni raskid može da poremeti balans u njihovom životu. To je jedan od razloga zašto Vage teško prihvataju prekid veze i postaju uznemirene i ljutite.

Zanimljivo je da, iako često u sebi gore od besa, Vage se pretvaraju da su nastavile svoj život i da je sve u redu. Sklone su manipulaciji, pa sa druge strane mogu da opsedaju partnera, nastave da mu se javljaju ili smišljaju određene igrice kako bi pokušali da ga vrate u svoj život.

 

Komentari (0)
Loading