Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 12. avgust: LAVOVI su danas dobro raspoloženi, dok ŠKORPIJE osećaju veliku napetost

Naj žena Vesti 12.08.2021 08:24 0

Nena Janković, naš astrolog, otkriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 12. avgust: LAVOVI su danas dobro raspoloženi, dok ŠKORPIJE osećaju veliku napetost

Shutterstock

Ovan

Danas ste veoma nervozni i pod uticajem  drugih ljudi. Poslovna strana trpi zbog vašeg ponašanja, potrudite se da se koncentrišete na tom planu. Ljubav vam daje krila i partner ima razumevanje za vas. Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. 

Bik

Vaša snaga je u vašoj istrajnosti i danas vas to najviše pokreće što se tiče posla. Imaćete lošu komunikaciju na poslu. Partnerski odnosi u stagnaciji i to vas pomalo brine. Čuvajte se tračeva. Moguće problemi sa pritiskom. 

Blizanci

Dovoljno ste mudri i inteligentni da dobro procenite ljude oko sebe posebno kada su u pitanju odnosi na poslu. U krugu porodice vas niko ne razume što će vas dodatno iritirati. Partnerski odnos je stabilan. Do kraja dana mogući problemi sa stomakom. 

Rak

Budite dosledni u svojim željama i danas uživajte u tome. Ne dozvolite niko da se meša naročito kada je u pitanju vaša poslovna strana. Partnerski odnos je u stabilizaciji, ali mnogo toga zamerate partneru. Zdravlje je odlično.

Lav

Ovo je veoma uspešan dan jer ćete moći da ga iskoristite kako vi želite. Stižu vam lepe vesti u vezi novca i u vezi posla. Do kraja dana potrudite se da završite svoje dobro raspoloženje. Zdravstveno stanje je pod uticajem pozitivnih misli. 

Devica

Posao danas trpi jer ćete biti previše okrenuti događajima iz prošlosti posebno kada je u pitanju ljubavni plan. Problemi sa novcem s mogućim zbog nekog člana porodice. Podrška partnera je tokom dana izražena i to vas veseli. Čuvajte kičmu.

Vaga

Mesec pokreće polje komunikacije i danas možete imati jako dobre i konstruktivne razgovore što se tiče posla. Emotivna strana je nestabilna i to vas pomalo brine. Partner razmišlja o poslu. Do kraja dana mogući problemi sa zubima. 

Škorpija

Vasa emotivna strana je danas veoma izražena jako ste nemirni zbog nekih reči od strane partnera. Poslovna strana je stabilna i nema nikakvih promena. Do kraja dana obratite pažnju na svoje emocije jer se oseća velika napetost. 

Strelac

Potrudite se da maksimalno se posvetite svojoj porodici naročito mlađem članu porodice jer mu je jako bitna vaša podrška. Danas budite podrška sve ostalo možete rešiti sutra. Problemi sa kolenima. 

Jarac

Do kraja dana povoljne vesti u vezi novog posla koji ste planirali. Jako bitan sastanak sa osobom rođenom u znaku Device. Ljubavna situacija je veoma diskutabilna. Čak pomišljate i na raskid. Moguća nervoza zbog emocija. 

Vodolija

Poslovna strana je pod uticajem drugih ljudi i nećete se mnogo pitati. Bićete demotivisani što se tiče posla, ali to ne treba da vas brine. Opustite se i gledajte da se zabavite tokom drugog dela dana. Prijatni momenti u društvu. 

Ribe

Vaša tuga je bez osnove i bavite se prošlim događajima. Probajte da danas se posetite sebi i sadašnjem trenutku. Podrška stiže kroz partnerski odnosi i od strane porodice. Na poslu ste samo fizički prisutni. Moguća je nesanica. 

Komentari (0)
Loading