Ona ima 61. a njen verenik 24 godina: Ceo svet im se RUGA i VREĐA, a oni se samo ISTINKI VOLE!

Najžena Vesti 13.08.2021 14:20 0

On je najsosećajniji i najemotivniji muškarac s kojim sam ikad bila. Pokazuje koliko mu je stalo do mene. Hemija među nama je odlična. Nikad nisam mislila da ćemo nas dvoje biti zajedno, započela je priču Šeril

Ona ima 61. a njen verenik 24 godina: Ceo svet im se RUGA i VREĐA, a oni se samo ISTINKI VOLE!

Printscreen/TikTok

Šeril Mek Gregor (61) iz SAD-a ima sedmoro dece i 17-ero unučadi, i verenika 37 godina mlađeg od sebe.

On je na kraju dao otkaz i izgubili su kontakt do početka prošle godine godine kad je ušao u prodavnicu u kojoj je ona radila kao blagajnica.

- Iako je pre uvek bila tako srećna, taj dan je tugovala. Pitao sam je što se događa, a ona se rasplakala. Bila je uzrujana što je na svojem TikTok profilu objavila kako pleše i primala je puno negativnih komentara zbog toga - prisetio se Kuran.

Ona ima 61. a njen verenik 24 godina: Ceo svet im se RUGA i VREĐA, a oni se samo ISTINKI VOLE!

Printscreen/TikTok

 

 

 Kuran Mek Kejn (24) je bio star svega 15 godina kad su se upoznali u restoranu brze hrane, on je tamo radio, a ona je posećivala sina koji je bio vlasnik restorana. Tvrde kako tada među njima nije bilo romantičnih osećaja. 

@ttvleolove_3

Follow @ttvleolove_3backkup @cheryl_quran_fanpage for my birthday lives #birthday #ClearGenius #live #followmybackup

♬ Aintshit - benjibear

Teši je, a čak su nekoliko dana kasnije zajedno snimili video u kojem plešu i njime prikupili oko 1,3 miliona lajkova. Polako su se zbližili i zaljubili.

- Povezali smo se na duhovnom nivou. Posedujemo određenu vibraciju koja nas povezuje - dodao je.

- On je najosećajniji i najemotivniji muškarac s kojim sam ikad bila. Pokazuje koliko mu je stalo do mene. Hemija među nama je odlična. Nikad nisam mislila da ćemo nas dvoje biti zajedno, no to što se događa između nas je neverovatno - rekla je sretno i napomenula da, uprkos velikoj razlici u godinama, imaju fantastičan seksualni život. 

- Ona zna što radi, i to je najbolji deo. Svaki put nam je sve bolje - nadovezao se Kuran.

Njihovu idilu znaju da narušavaji povremeni nezgodni komentari i ismejavanje na njihov račun, no to ih, kažu, ne uznemirava previše jer uživaju jedno u drugome. Najviše ih boli što njihove porodice ne odobravaju njihovu vezu.

- Iako postoji razlika u godinama, nikad o tome ne razmišljamo. Šeril ima vrlo mlad duh, dušu i srce. Mislim da je najveća zabluda koju ljudi imaju o meni to da je iskorišćavam ili čekam da me stavi u testament- prokomentirao je Kuran, prenosi Daily Mail.

Komentari (0)
Loading