ISPOVEST isprepadane žene: Ostala je TRUDNA sa muškarcem kog SLABO poznaje, požalila se na Fejsbuk grupi i naletela na STRAŠNE osude

Vesti 20.12.2021 18:00 1

Nedavno je na popularnom forumu "Ispovesti.com" osvanula ispovest jedne žene zbog koje su mnogi morali prvo da stave prst na čelo, pa tek onda da iskucaju svoje mišljenje

ISPOVEST isprepadane žene: Ostala je TRUDNA sa muškarcem kog SLABO poznaje, požalila se na Fejsbuk grupi i naletela na STRAŠNE osude

Printscreen/Instagram

- Skoro sam saznala da sam trudna. Ne smem nikome da priznam, ni roditeljima ni prijateljima. U pitanju je beba iz afere sa oženjenim muškarcem. Tek nakon što smo nekoliko puta imali odnose, priznao mi je da je oženjen. Jako me je sramota zbog toga. Zgadio mi se tog trenutka i prekinula sam viđanje sa njim. Ne znam šta ću sad. Sa jedne strane ne želim bebu kojoj bi on bio otac jer je on ljudski otpad, ali sa druge strane, imam 38 godina i ovo mi je možda među poslednjim prilikama za dete. Čitav život nemam sreće u ljubavi i odavno sam prestala da maštam o idealnoj porodici, međutim činjenica da bih mogla biti samohrana mama me je dotukla. On inače živi u inostranstvu, ne znam puno o njemu tako da i kad bih rodila, on ne bi učestvovao u odgoju. Pomalo se plašim, koju god opciju da izaberem, pa rekoh ovde da se izjadam bar malo - napisala je anonimna žena i ovom ispovešću privukla pažnu mnogih korisnika ovog foruma.

 

Zbog godina većina joj je savetovala da zadrži dete i traži alimentaciju, pošto na taj način, tvrde, može da ima porodicu o kojoj je nekada maštala.

- Rodi dete, on ako hoće da bude otac, nek bude, ako neće, ne mora, a kajaće se kad prođu godine. Ti nećeš biti ni gladna ni žedna, gde ima za jedno, ima i za dvoje. A, možda se tvoji roditelji posle prvobitnog šoka obraduju unučetu. Osim toga, nije ti 18, nego 38. Srećno i svako dobro - napisala je jedan korisnica sa kojom se složilo više od stotinu korisnika.

Iako je anonimna trudnica pitala sve korisnike za savet, u komentarima su se pretežno oglasile žene koje su samohrane majke i one su se maksimalno potrudile da je ohrabre i ubede da i ona može da bude jedna od njih.

- Ne znam kakav je on kao čovek, osim što je preljubnik. Iz iskustva, mislim da je lakše da sama gajiš dete, uz malu pomoć roditelja, nego da uključiš i njega, ako je težak. On će ti samo doneti stres, te da li si sigurna da je dete njegovo, te test očinstva, te tužbe za alimentaciju, te dete koje se nada ocu, a on nezainteresovan... Naravno, treba i on da zna da ima dete, i dete da zna ko mu je otac, ali sve ostalo se oslanjaj samo na sebe. Ako to možeš da prihvatiš, rodi dete - poručila joj je jedan samohrana majka.

Međutim bilo je i onih koji su anonimnu buduću majku žustro osudili.

- Kada imaš nezaštićene odnose, šanse da postaneš samohrana majka su astronomske. Ti kao sa bunike da si pala. Rodi - abortiraj, kako hoćeš. Svakako će detetu život biti pakao bez oca, posebno ako on ima decu sa ženom - napisao je jedan korisnik.

- Osuđujem. Nisi nikad cula za kondome? Takođe nije mi jasno svakako kako možeš da spavaš  s muskarcem kojeg ni ne poznajete, bez kondoma - upitao je autorku drugi anonimni korisnik.

Komentari (1)
Loading
Kety
21.12.2021 10:20

Koja glupost!!!Nemoj abortirati to dete zadrzi za sebe i zivi za njega..Mnogo zene se bore da ostanu trudne..Porodica te se nece odreci...Najveci je greh abortirati...Budi jaka