"Njihovo oružje je AMERIČKE proizvodnje": Avganistanska NOVINARKA je skupila hrabrosti pa stala pred TALIBANE

Vesti 16.08.2021 16:37 0

Jedna novinarka iz Avganistana je uradila nešto što većini ne bi ni napamet palo i izazvala haos na društvenim mrežama

"Njihovo oružje je AMERIČKE proizvodnje": Avganistanska NOVINARKA je skupila hrabrosti pa stala pred TALIBANE

Printscreen/Instagram

Pre dolaska samih Talibana, novinarka je bila lepo i pristojno obučeka, majicu kratkih rukava, zlatni lančić i minđuše je nosima kao modni dodatak, a onda...

Kako su talibani osvojili Kabul, ona se u roku od 3 minuta transformisala, nakit je nestao, a ona se zabradila i samo je otkrila svoje lice.

Izašla je na ulicu i stala pred Talibane, kako bi izvestila sa lica mesta šta se zapravo događa na ulicama Kabula.

- Iza mene se nalaze Talibani, i to u neposrednoj blizini ambasade SAD. Njihovo oružje je američke proizvodnje, a oni na sebi imaju "pobednički smešak" jer su zauzeli teritoriju na kojoj živi šest miliona ljudi. Kažu da su ovde kako bi sproveli "red i mir - izvestila je novinarka, a onda reč dala jednom od Talibana.

- Ovde je sve pod kontrolom, sve će biti u redu i niko ne treba da brine. Amerika je provela već dovoljno vremena u Avganistanu, treba da odu. Već su izbubili dosta ljudskih života i novca - rekao je on.

Kako je novinarka izvestila, neki ljudi se slikaju sa njima dok uzvikuju, "Smrt za Ameriku".

- Iako imaju ovu strašnu poruku, deluju u isto vreme prijateljski nastrojeni što je zaista bizarno, dodala je novinarka koja je izveštavala tačno ispred talibana.

Kada je posetila talibane koji se nalaze ispred Predsedništva gde su došli kako kažu, "da popune vakum", novinarka je zapazila da više nisu baš bili prijateljski nastrojeni.

- Rekli su mi da stanem po strani jer sam žena, objasnila je novinarka, a na njeno pitanje šta će se dalje dešavati, rekli su da ne mogu da predvide ni sledeći sekund jer je sve jako neizvesno.

Komentari (0)
Loading