Ona nam je SVIMA INSPIRACIJA! Nije dozvolila da je pobedi RAK, a sad izgleda BOLJE NEGO IKAD!

Sanja Jakšić Vesti 16.08.2021 20:06 0

Kada čuju za tešku dijagnozu sa kojom će morati da se bore, ljudi obično padnu u očaj i pitaju se zašto je tako nešto baš njima moralo da se dogodi. Ovo je priča o ženi koja je rešila da se bori. Rešila je da ne umre. I da nakon svega izgleda bolje i snažnije nego ikada pre.

Ona nam je SVIMA INSPIRACIJA! Nije dozvolila da je pobedi RAK, a sad izgleda BOLJE NEGO IKAD!

Facebook/Julie Letsos

Džuli Letsos je nakon teške bolesti odlučila da se pozabavi svojim izgledom. Ovo je njena priča:

„Nakon što sam rodila svog sina u aprilu 2013. Nisam uspela da vratim staru liniju. Imala sam 80 kilograma i od tada se nisam osećala kao ja. Odlučila sam da moram da napravim radikalne promene i počela da vežba u teretani.

Ipak, ceo svet mi se okrenuo naopačke kada mi je dijagnostikovan rak dojke šest meseci kasnije.

Bila sam prinuđena da budem na posebnom režimu ishrane, a kako sam se spremala za hemoterapiju tražila sam zdrave namirnice koje će mi dugo držati sitom.

Do sinovljevog prvog rođendana, završila sam sa hemoterapijom i rešena da povratim devojačku liniju, počela sa redovnim treninzima.

Facebook/Julie Letsos

 

 

Obično sam doručkovala pola avokada, jaja i dva parčeta hleba sa celim zrnom pšenice, za ručak bi jela ribu sa zelenim povrćem, a za večeru kombinaciju proteina, ugljenih hidrata i povrća.

Kako sam tokom lečenja drastično promenila način ishrane, ova dijeta mi nije teško pala, a takođe nisam odustala od treninga koje sam parktikovala tri puta nedeljeno.

Nakon devet nedelja skinula sam čak 10 kilograma i bila veoma ponosna na sebe. Zdrava ishrana je postala deo mog života i nikada se ne bih vratila na stari put. Svojom pričom bih želela da inspirišem druge da takođe krenu mojim putem.

Komentari (0)
Loading