Kim Kardašijan u NAJELEGANTNIJEM IZDANJU do sada! I tako joj DOBRO STOJI!

Vesti 17.08.2021 08:05 0

Kim godinama održava svoje mesto u superglamuroznim krugovima Holivuda, posećujući sve bitne događaje, emitijući uživo svoj privatni život, a odavno je postala poznata i kao svetska trendseterka i modna ikona koju kreatori obožavaju i nazivaju je svojom muzom.

Kim Kardašijan u NAJELEGANTNIJEM IZDANJU do sada! I tako joj DOBRO STOJI!

Instagram/Kim Kardashian

Koliko god godina da ima, koliko god dece rodila, kolko god muškaraca promenila ili se razvela, Kim Kardašijan ne skida se sa trona modne ikone.

Ovog puta oduševila je svoje pratioce glamuroznim izdanjem prave pin-up devojke, uz autentinu frizuru zlatnog vremena Holivuda, u sexy bež korsetu koji savršeno stoji uz njene obline i atraktivne potpetice. A dodatnu čar celokupnom izgledu dale su transparentne crne čarape koje su na poseban način dodale dašak seksualnosti na ovom slikanju.

Pre samo nekoliko dana čuvena rijaliti zvezda objavila je atraktivnu fotku sa letovanja, aneki besni pratioci optužili su je da je preterala sa fotošopom.

Ali, ovo je Instagram, od poznatih se valjda i očekuje da ga povremeno koriste?

Iako, ruku na srce gotovo sve holivudske poznate devojke ne moraju uopšte da sređuju svoje fotografije pre objavljivanja pogotovo što toliko vremena vode računa o zddravoj ishrani, vežbanju i vrlo skupim tretmanima lepote.

Komentari (0)
Loading