"Počelo je bezazlenim FLERTOM": Prevarila sam muža više puta, ali za sve je kriva PANDEMIJA

Vesti 17.08.2021 10:13 0

Martina ima 42 godine, u braku je 16. Priznaje da je u braku imala nekoliko ozbiljnijih kriza, ali smo uvek uspevali sve da popravimo. - Volimo se, dobro se slažemo, ne svađamo se. Se*s je u proseku dva puta nedeljno, pa mi je još teže da priznam da imam kontakt sa još troje. Što je još gore, ponekad to radimo čak i na poslu. Mislim da to više ne mogu da kontrolišem - počinje svoju priču Martina

"Počelo je bezazlenim FLERTOM": Prevarila sam muža više puta, ali za sve je kriva PANDEMIJA

Shutterstock

Martina kaže da je sve počelo totalno bezazleno i bez nekog cilja, ali onda prosto nije više mogla da se otrgne od svega toga i samo je sve više i više ulazila u odnose.

- Počelo je bezazlenim flertovanjem i došlo do tačke u kojoj sam ja lagala mužu, a stvari su toliko otišle van kontrole da ne znam kako da se izvučem iz toga - kaže Martina (42), koja se sa oženjenim muškarcima viđa već mnogo meseci.

- Godinu dana ranije bila sam verna, čak i dosadna žena. Počelo je neupadljivo. Klijent je došao u Martininu kancelariju da pita o cenama i datumu usluge. Nakon nekog vremena vratio se, i kako su se dogovorili, razmenili su brojeve telefona. Posle nekoliko dana pozvao je i ponudio kafu u svojoj kancelariji. Otvoreno je napisao da je oženjen, ali bi voleo da me bolje upozna. Ne znam zašto sam otišla, privukao me je. Svidelo mi se i dogodilo se. Bio je fin, zgodan, doteran, smešan, a najviše od svega, bio je znatiželjan. Zaista ne znam zašto sam to započela - pita se Martina.

Tokom pandemije, Martina je neko vreme zatvorila svoju kancelariju i više vremena provodila kod kuće sa svojim mužem. Paradoksalno, međutim, osećala je da se udaljava od njega. - Negde sam pročitala da je to sasvim normalno, pa se nisam previše brinula. Sve sam više razmišljala o drugom tipu i sastancima na kojima smo od sada. Pisali smo jedno drugom, ali bili smo ograničeni pandemijom. Na kraju sam slagala muža da moram da idem u kancelariju i sredim neke papire. Ono što sam tada osetila, odlazeći na sastanak, neopisivo je. Čak je teško razumeti ove emocije.

Upoznala je drugog ljubavnika na letnjoj zabavi. Došlo je do „otopljenja“, svi su čeznuli za normalnim životom i odnosima. Izašla je sa prijateljima na nekoliko pića. Odmah je zapala za oko jednom tipu. - Od prvih razmenjenih reči znala sam kako će se to završiti, a verovatno i on. Osećao sam se pomalo kao na filmu i pitala sam se kako sam ranije mogla da živim bez takvih emocija. Šapnuo mi je na uvo šta želi da uradi, odvukao me u toalet, a ja sam bez oklevanja pristala. Ja ustvari nisam takva, pre godinu dana sam bila verna, čak i dosadna, žena, a sada ... - seća se Martina.

To je trebalo da bude jednokratna avantura, ali i ovaj put je sa "prijateljem" razmenila novi broj telefona. Pisao je već sledećeg dana i odmah su počeli da planiraju sledeće sastanke. - Ne znam koliko smo se puta videli. On posećuje moju kancelariju, ponekad izađemo njegovim kolima. Pre toga, imala sam problem što sam u javnosti bila nežna prema svom mužu. A sada idem skroz na livadu ili u šumu. Ne mogu ili neću odbiti. Kada mi je ljubavnik ponudio sastanak u krilu prirode, slagala sam muža da idem u kupovinu sa prijateljicom, a zapravo sam otišla van grada sa strancem. Sa ovim momcima pretvaram se u nekoga ko nisam.

Katarina Bracłav, privatna detektivka iz Varšave, potvrđuje da je pandemija, a sa njom i zatvaranje supružnika u četiri zida, pogoršala odnose mnogih od njih i nagnala ih na neviđeno ponašanje.

- Paradoksalno, uprkos činjenici da su partneri bili bliski, oni su zapravo bili emocionalno udaljeni i njihova osećanja su stavljena na veoma veliki test. Problemi u brakovima mojih klijenata počeli su kada smo bili zatvoreni i kada su morali da provode dosta vremena zajedno. Ovo je bio test za mnoge brakove, a u pandemiji su mnogi partneri oba pola pali na testu vernosti i lojalnosti. U vreme kada smo se već malo otvarali, na primer prošlog leta, bilo je mnogo izdaje - kaže detektiv.

Na kraju je Martina počela da pregledava internet. Ona se prijavila na dva portala na kojima ljudi dogovaraju se*s. Na jednom od njih zakazala je sastanak sa drugim muškarcem. - Nisam mislila da toliko muškaraca traži zrele udate žene da mogu nekome biti savršen plen - jer se osećam kao plen, i to mi jako odgovara. Svakodnevno mi piše nekoliko desetina muškaraca. Ima samaca, ali pre svega pišu oženjeni, tražeći odskočnu dasku i isti adrenalin kao ja. Izlazim sa jednim od njih nekoliko nedelja. Znam da bi moglo biti još, ali polako gubim kontrolu nad tim. 

Martina priznaje da se plaši muževe izloženosti i reakcije, ali veruje da je zbog svog rada u stanju da se dugo krije. - Svako od nas je zauzet svojim poslovima, osim toga, slažemo se i nemamo nikakvih problema. Ponekad čak pomislim, ili se možda samo nadam da i on ima nekoga i zato je tako dobar - pita se i dodaje: - Ove momke kontaktiram telefonom ili preko portala, gde imam profil. Imam ih navedene kao klijente i uvek sam isključena pa čak i ako neko pozove, neću se javiti ako ne mogu.

Shutterstock

 

Martina nikada ne razgovara sa ljubavnicima o tome šta sledi. Sve tri kombinacije su oženjene i sigurna je da to vide kao aferu. - Posle sastanka osećam grižu savesti, ali sebi objašnjavam da je to samo se*s , volim svog muža i ne želim da se rastanem - uverava ona.

Pa zašto nastavlja sastanke, pa čak i pronalazi način da ih učini više koristeći internet? Kako objašnjava, ranije se imala na šta žaliti kada je u pitanju izgled i osećala je da su njene najbolje godine iza nje. - Pokazalo se da su strahovi nepotrebni. Sada se osećam bolje u svom telu i više brinem o sebi. Veliko je iskustvo osetiti oči muškaraca koji misle na vas na tako specifičan način. Sve mi to izgleda ludo jer pokušavam stvari koje nisam probala u svojih 18 godina koliko poznajem svog muža.

Martina skreće pažnju na još jedan aspekt koji ju je naterao da nastavi romansu. - U braku sam obično ja započinjala bliskost. Moj muž je osoba koja ne pokazuje mnogo naklonosti, pa sam se navikla na to da provociram i ohrabrujem. Ovog puta je suprotno. Ja sam potčinjena i neko odlučuje umesto mene. Ranije sam mnogo maštala o tome, ali to nije bio moj plan da to radim u stvarnom životu, objašnjava ona.

Tokom pandemije, neki parovi koji su smatrali da im je rutina ušla u život odlučili su se za rogonje, odnosno kontrolisanu izdaju, u kojoj njihov partner ima potpunu se*sualnu slobodu i partner joj pomaže da izabere muškarca sa kojim će varati. Izdaja se može dogoditi i u prisustvu partnera koji samo posmatra celu situaciju ili u odsustvu partnera, ukazujući da mora znati o svemu. Rogonja je vrsta izdaje koju sve strane prepoznaju i prihvataju. - Razmišljala sam o tome da razgovaram sa svojim mužem. Da jeste, ja bih rešila svoj problem, iako zaista ne znam da li bi bila spremna da mu izložim dovoljno i da ga upoznam sa situacijom. Ako se pak potpuno protivi, postaće sumnjičav i možda će saznati istinu. Ovo će biti kraj mog braka.

Komentari (0)
Loading