Devojku su brutalno IZBACILI iz teretane samo zbog OVOGA: A o poniženju koje je doživela sada bruji CEO SVET

Vesti 06.09.2023 12:23 0

Zakazala je trening u teretani, ali kada je došla, odmah su je izbacili napolje pod izgovorom "da nije propisno obučena".

Devojku su brutalno IZBACILI iz teretane samo zbog OVOGA: A o poniženju koje je doživela sada bruji CEO SVET

Printscreen/TikTok

"Ovo je najveće poniženje koje sam doživela u životu", ispričala je Britanka Šelbi nakon što je na Tiktoku podelila svoje jezivo iskustvo iz obližnje teretane. 

Ona je regularno zakazala trening i došla da ga odradi. Na sebi je imala helanke i sportski grudnjak koji je otkrio i mali deo stomaka.  Recepcionerka je zaustavila odmah na ulazu i i rekla da je u njihovoj teretani zabranjeno  "pokazivanje delova tela", ali joj je dozvolila da odradi trening. Ipak, nakon pola sata, pojavio se trener koji je brutalno izbacio iz teretane uz kometar da je "ekstremno prekršila pravila oblačenja". 

Šelbi je uplakana snimila video odmah nakon incidenta i rekla da je doživela "bodi šejming", odnosno vređanje na osnovu fizičkog izgleda, jer ima višak kilograma.

 

 

Ipak, mnogi posle njene priče nisu sve baš najbolje razumeli i nije im bilo jasno šta je ovde zapravo bilo uvredljivo, ali Šelbi im je odgovorila da je okej da imaju pravila, ali da ta pravila moraju da važe za sve, a ne samo za debeljuce.

"Znam da vitke devojke vežbaju u toj teretani obučene isto kao i ja. Problem je što je trener rekao "stomak ne sme da ti "visi", dakle, smetali su mu moji kilogrami", objasnila je.

Nakon što je ispričala priču do kraja, većina je stala na njenu stranu i poručili joj da ne sme da se oseća loše, već da svima javno kaže o kojoj se teretani radi, kako bi je bojkotovali. 
 

Komentari (0)
Loading