Gde sam ja u ovom braku? Kod nje je važilo "NIŠTA PRE BRAKA", a onda joj je prva bračna noć upropastila ŽIVOT

K.Ć Vesti 23.12.2021 21:40 0

- Gde sam ja u ovom braku? Naučili su me da je moj posao da zadovoljim muža. Nekoliko godina mi je trebalo da se osvestim - ispričala je žena

Gde sam ja u ovom braku? Kod nje je važilo "NIŠTA PRE BRAKA", a onda joj je prva bračna noć upropastila ŽIVOT

unsplash.com

Kako ona kaže, odrasla je i vaspitavana u "kulturi čistoće" u partijarhalnoj porodici i da je to godinama uticalo na njen se+ualni život.

Žena na svom TikTok nalogu je želela da podeli njenu priču sa svima, ali i da odgovori na objavu muškarca koji je napisao: "Samo želim da kažem da je čekanje braka za prvi se*s stvarno loša ideja."

- Odrasla sam u 90-ima tokom kojih je kultura čistoće bila jako popularna. Bilo je čak i trenutaka kad sam razmišljala da se neću ni poljubiti pre venčanja. Pa, moj suprug i ja smo 'tehnički' čekali do prve bračne noći - dodala je.

Laci je objasnila da je imala seksualnih iskustva sa svojim dečkom, ali par se nije seksao pre bračne noći.

- Nismo bili 100 posto čisti, ali znate na šta mislim. Kad vam kažem da je moja bračna noć bila j***** sranje, to je podcenjivanje - rekla je Laci.

- Na medenom mesecu nazvala sam svoju sestru, koja je medicinska sestra, urlajući na telefon, govoreći 'Mislim da mi je vagina slomljena' - dodala je.

Laci je želela i još da napomene da je njeno okruženje "upropastilo"

- I budući da me kultura čistoće naučila da je moj posao zadovoljiti svog muža i da je sve što je bitno u vezi njega ili će gledati pornografiju i varati me, doslovno mi je trebalo nekoliko godina da se osvestim i zapitam 'a gdje sam ja u ovom braku'? - rekla je Laci.

Korisnici TikToka su samo nizali komentare na njenu objavu.

- Ako želiš da čekaš, to je u redu. Ali ako se osjećaš prisiljenom čekati zbog bilo koje ideologije - to je jednostavno pogrešno - komentarisala je jedna osoba.

- Mama mi je rekla da odem da živim s nekim godinu dana pre nego što uopšte pomislim na udaju. Najbolji savet ikad - napisala je druga žena.

- Baka mi je rekla da testiram auto pre nego što ga kupim - komentirala je treća žena.

Komentari (0)
Loading