"Bio sam LJUBOMORNO govedo" Ovaj SRBIN gorko se kaje zbog stvari koju je uradio supruzi, da li posle ovoga ima ispravke?!

Vesti 02.11.2021 17:14 0

Pošto je posle više godina shvatio da je ženi uskratio jednu bitnu stvar u životu, ovaj anonimni muškarac iz Srbije rešio je da potraži pomoć i tim povodom je upitao korisnike jednog sajta za savet

"Bio sam LJUBOMORNO govedo" Ovaj SRBIN gorko se kaje zbog stvari koju je uradio supruzi, da li posle ovoga ima ispravke?!

Shutterstock

Na popularnom sajut "Ispovesti.com" nedavno je osvanu ispovest muškarca koja je poljuljala mnoge korisnike ove ispovedaonice. Iako su se aktivni posetioci načitali svačega, ova priča je privukla dosta pažnje i još više osude!

Ispovest prenosimo u celosti:

- Žena me krivi što nije završila fakultet i što je počela da radi kad smo krenuli zajedno da živimo. Priznajem, kriv sam, nisam razumeo u to vreme kako ja mogu da radim po ceo dan, a ona kulira i troši roditeljske pare, i jedino ima da uči. Nisam joj direktno prebacivao, ali je videla da mi smeta, pa se zaposlila. A i nismo nikada imali para, jer je ona imala taman dovoljno za menzu, pola kirije... Pokušavala je da radi i studira u isto vreme, ali stres na poslu i obimno gradivo je učinilo svoje. Ne znam kako to da ispravim, osećam grižu savesti jer sam bio ljubomorno govedo, što meni isto nije bilo pruženo - napisao je anonimni muškarac.

Iako je prvenstveno tražio savet, dobio je više osude nego pomoći.

- S punim pravom te krivi. Taj fakultet nije večan, već se zavrsi pre ili kasnije. Umesto što sad verovatno radi nesto mimo struke, mogao si tad kad joj je bilo teško da radi i uči, da budeš, ako ništa drugo, bar moralna podrška. I imali bi mozda bolje sutra - glasio je komentar jednog anonimnog korisnika sa kojim su se mnogi složili.

- Sram da te bude! Nije trošila tvoje pare, već od roditelja. Imala je plaćene obroke u menzi, plaćala je pola kirije i opet ti je bilo malo. Nije tvoje trošila, nije ti bila na grbači. Ti si zavidan i uplašen da žena ne bude uspešnija i obrazovanija od tebe - napisao je drugi korisnik koji je žustro osudio ovog muškarca.

Međutim, u moru negativnih, pa čak i vulgarnih, komentara istaklo se nekoliko korisnih.

- Ljudi, čoveku je žao i pita kako da popravi ovo, a vi drvlje i kamenje po njemu! Halooooo! Autoru podrška. Danas ima načina da se završi fakultet, ako se to zaista želi. Ima dosta strukovih smerova kojih pre nije bilo, koji su možda kraći. Ako podelite porodične obaveze i preuzmeš na sebe veći deo porodične logistike, može se. Opet kažem ako ona to zaista želi. Jer postoji mogućnost da prigovara, samo da bi prigovarala - napisao je jedan anonimni korisnik, a drugi su potom pisali da za fakultet nikada nije kasno i da neki fakulteti izlaze u susret zaposlenima.

- Ne znam zašto bi ti smetalo da ona studira. A i ona je trebalo da ostane pri svom cilju, a ne odustati zbog tebe. Za fakultet nikada nije kasno, neka ga upiše sada - kaže drugi korisnik ovog sajta.

Komentari (0)
Loading