Samo joj je DALA jedno PARČE: Ovu ženu je osudila čitava INTERNET zajednica i sada se gorko KAJE!

Vesti 04.01.2022 17:55 0

Izgleda da će proći mnogo vremena dok se veganstvo, kao stil života u potpunosti ne prihvati u celom svetu

Samo joj je DALA jedno PARČE: Ovu ženu je osudila čitava INTERNET zajednica i sada se gorko KAJE!

Pexels

Iako se stav prema veganima u Srbiji drastično menja iz dana u dan, a širom prestonice se otvaraju veganski i vegeterijanski restorani, činjenica je da nije svuda u svetu ovaj stil života potpuno prihvaćen.

Primera radi, anonimna žena, za koju se veruje da je iz Sjedinjenih Američkih Država, otišla je na Redit i objasnila kako je 12 -godišnja prijateljica njene ćerke - poznata samo kao ''M'' - ''mnogo manja i bleđa od njene ćerke''. Ona ju je nahranila mesom, zapravo sa malom količinom mesa dok je devojčica bila u gostima u njihovom domu.

To zaista ne bi bio neki problem, da devojčica nije veganka, kao i ostali članovi njene porodice. Baš zbog toga, ova žena je naišla na mnogobrojne osude.

Neki su smatrali da je devojčica dovoljno stara i da je samostalno trebalo da odluči šta želi da jede. Zabrinuta žena smatra da bi devojčica sigurno bila u problemu kada bi priznala roditeljima da je probala meso.

- Vi niste njen lekar. Ovo nije vaš izbor. Ako radite njenim roditeljima iza leđa to će doneće više štete nego koristi - napisao je jedan od članova foruma Redit. Nakon toga i mnogi drugi korisnici su podržali njegovu izjavu, tvrdeći da je apsolutno nepotrebno da se igra roditelja tuđem detetu i nameće svoje stavove.

Komentari (0)
Loading