Ceo SVET je saznao šta će oni raditi za BOŽIĆ: Devojka je otkrila šta će pokloniti dečku, a na njegovu reakciju nećete ostati ravnodušni!

Vesti 07.01.2022 22:00 1

Devojka je odlučila da dečka obraduje seksualnim odnosom i to baš na Božić

Ceo SVET je saznao šta će oni raditi za BOŽIĆ: Devojka je otkrila šta će pokloniti dečku, a na njegovu reakciju nećete ostati ravnodušni!

unsplash.com

Eni Ris Smit i njen partner Džoš imaju trogodišnju ćerku, a obaveze oko deteta sprečavaju ih  da često imaju odnose. Međutim, postoji još jedan krivac za nedostatk seksa.

Zapravo Eni i Džoš imaju sasvim različite potrebe  kad je reč o seksu. Eni obožava raadnju  "na brzaka". Suprotno, Džoš se uželeo laganog i nežnog vođenja ljubavi.

Budući da nikako ne mogu da uklope svoje želje i pronađu kompromis, Eni je odlučila da mu za Božić podari ono što mu najviše nedostaje - zaista dug seks, tokom kojeg će mu ispuniti baš svaku želju!

Naravno, Eni mu je ovo već otkrila, a Džoš je bio toliko sređan da je odlučio da sve podeli sa svetom. Ispričao da ne može da dočeka da "dobije poklon",a njihovi roditelji su upoznati sa njihovim planovima. Da bi mogli da se opuste i zaista uživaju, Eni i Džoš su morali da angažuju nekoga ko će voditi računa o njihovom detetu i izbor je, ločično pao na roditelje.  

Naglasili su i da će im  asistencija roditelja biti potrebna i ujutru, budući da će najverovatnije pojuriti da ih probudi kako bi svi zajedno otvarali poklone ispod jelke. 

- Naša porodica zna šta nameravamo i nije nas briga-  poručio je ovaj par.

 

Komentari (1)
Loading
Pegi
05.02.2022 14:40

A nama je bas vazno da znamo kakav ce ona njemu seks pokloniti. I to baš na Božić. Strasno o cemu vi sve pisete