"Upropastila mi je najvažniji dan u životu": Ovo su NAJGORI incidenti na SVADBAMA, ceremonije su UNIŠTAVALI obično najbliži

K.ć Vesti 06.01.2022 23:00 0

Venčanje je jedan od najvažnijih dana koji će par pamtiti do kraja života. Ovu jedinstvenu i dugo pripremanu proslavu često pokvare gosti. Dešava se da baš to uradi neko iz najbliže porodice ili prijatelji

"Upropastila mi je najvažniji dan u životu": Ovo su NAJGORI incidenti na SVADBAMA, ceremonije su UNIŠTAVALI obično najbliži

Shutterstock

Napiti se i praviti gluposti dok ste pijan uobičajena je greška na svadbama. Takođe nije neuobičajeno da gosti donose prazne koverte ili da iznesu hranu i piće. Ali ovi gosti su otišli ​​korak dalje i pokazali izuzetnu kreativnost kada su u pitanju svadbene greške. Teško je poverovati da ovo nije glup filmski scenario, već priča koju je napisao život.

- Jedna moja drugarica je u sklopu poziva za pratnju povela psa sa sobom - seća se Sandra. - I zaista ne bih imala ništa protiv da nije bilo toga da sam alergična na njih. I ona je to savršeno dobro znala. Kao rezultat toga, provela sam veći deo venčanja kašljajući i kijajući sa crvenim nosom i suznim očima. Nepotrebno je reći da se nisam dobro provela i bila sam užasna na fotografijama sa venčanja. Prijateljica je objasnila da nema dečka i da bi se osećala usamljeno bez psa. A pas joj je najbolji prijatelj – objašnjava žena i dodaje da je njihov odnos posle ovog incidenta dosta zahladneo.

- Upropastila mi je najvažniji dan u životu i kajem se što sam je uopšte pozvala - kaže Sandra.

Rođaka

- Moja rođaka se toliko napila i preuzela plesni podijum. Napravila je špagu, radila zvezde i podigla nogu visoko iznad glave. Bilo joj je sasvim dobro, s obzirom na stanje intoksikacije. Problem je što je tokom ovih akrobacija bila u haljini i sve vreme su joj sevale gaćice - postiđeno priča Jagoda.

- Nije na mestu. Videla sam da su se mnogi ljudi gnušali na ovo ponašanje. Verujem da je od mog venčanja napravila cirkus. A sada na svom videu sa svadbe imam nju koja sija sa zadnjicom u gaćama na tačkice - smeje se žena koja je nekoliko godina bila smrtno uvređena na svoju rođaku.

Ko će kome ako ne svoj svome

- Mlađa sestra je preterala sa alkoholom i potpuno pokvarila atmosferu na mom venčanju - priseća se Ivan.

- U jednom trenutku je živahno pričala o deci i abortusu. Bukvalno je vrištala da ako zatrudni neće oklevati da ukloni fetus, jer neće da gubi život čuvajući derište. Po mom mišljenju, bilo čije venčanje nije dobro mesto da se takva mišljenja dele na tako direktan način - razočaran je on ponašanjem svoje sestre. - Najgore od svega ovoga je, međutim, bilo to što je moja supruga upravo bila trudna. Ne želim ni da pomislim koliko se strašno osećala – dodaje on.

Prva ljubav zaborava nema

- Spremala sam se na razne nezgode, ali to nisam očekivala - priča Natalija o svom venčanju.

- Ispostavilo se da je prva ljubav mog muža sada sa njegovom rođakom i na svadbu su došli zajedno. Muž je takođe bio iznenađen i nije znao ništa o tome. Ali uopšte nije bio razočaran zbog toga. Zajedno su pričali pola venčanja, dok sam ja sedela za stolom zadržavajući suze. Pobesneo je i rođak koji je došao sa njom i pio jedno za drugim, ali to nije uteha. Čak sam razmišljala da poništim venčanje, toliko me je pogodilo – priseća se žena.

Ako i vi imate slična iskustva podelite vašu priču sa nama. Pišite nam na redakcija@najžena.rs, a mi ćemo podeliti vaše iskustvo sa čitaocima.

Komentari (0)
Loading