"Bila sam iznenađena i zgrožena": Najgora PROSIDBA veka, DEVOJKA se samo postidela i pobegla

Vesti 09.01.2022 15:30 0

Trenutak kada voljeni muškarac zamoli ženu da se uda za njega jedan je od najlepših i najvažnijih dana u životu. Ili bi barem trebalo da bude. Mnogi od nas zamišljaju ovaj trenutak i imaju određena očekivanja od njega. Nažalost, oni se ne ispunjavaju uvek. Ponekad prosidba više liči na horor ili crnu komediju umesto na romantični film

"Bila sam iznenađena i zgrožena": Najgora PROSIDBA veka, DEVOJKA se samo postidela i pobegla

unsplash.com

Dejli mejl preneo je priču o ženi čiji je verenik, pored vereničkog prstena, poklonio i picu sa natpisom "Hoćeš li se udati za mene?". Sve je to bilo ispisano sa kobasicama i feferonima. Junakinji se nije dopao ovaj originalni gest. Osećala se posramljeno i razočarano zbog takvih predloga. Nadala se nečem drugačijem, romantičnijem.

Ali pica je i dalje ništa. Da li ste čuli za muškarca koji je zamolio svoju izabranicu da se uda za njega dok je ispisivao poruku u snegu ispod njenog prozora? Ne bi bilo ničeg posebnog u tome.

Da li postoji gori slučaj prosidbe? Da. Izvesni neženja otišao je sa devojkom na grob svoje majke. Na licu mesta je pao na kolena i obavestio izabranicu da je ovde kupio dva placa i da želi da bude sahranjen sa njom, a zatim je upitao da li bi se udala za njega.

Međutim, predlog ne mora da bude toliko spektakularan i neobičan da bi bio neuspešan. I to veoma utiče na dalji odnos. Dešava se da je prosidba bude i razlog za rastanak.

- Dečko me je zamolio da se udam za njega posle mesec dana poznanstva. Nisam ni upoznala njegovu porodicu – priseća se Melina. - Bila sam iznenađena i zgrožena. Rekla je da mu mi treba više vremena. Shvatila sam da ozbiljne izjave stižu prebrzo. Nisam prihvatila prsten i prekinula sam vezu.

 

Komentari (0)
Loading