Ostavila na TRAFICI telefon i pasoš uz ove jezive REČI: Od Biljane ni traga ni glasa već ŠEST godina, a slučaj i dalje POTRESA Srbiju!

K.Ć Vesti 19.01.2022 14:53 0

Svaka nestala osoba, kao što je trenutno Mateja Periša iz Splita uvek probudi pitanje ostalih nestalih osoba u Srbiji, gde su, da li su živi, da li ih je neko video...

Ostavila na TRAFICI telefon i pasoš uz ove jezive REČI: Od Biljane ni traga ni glasa već ŠEST godina, a slučaj i dalje POTRESA Srbiju!

Printscreen/nestalisrbija

Pored nestalog Mateje, javnost i dalje potresa slučaj Biljane Đorić koja je nestala 2. decembra 2015. godine u Kraljevu, kao i slučaj Barbare Vitez kojoj se gubi svaki trag 13. avgusta 2001 godine u Senti.

Biljana Đorić je tog dana doputovala u Kraljevo, odakle je inače, iz Kosovske Mitrovice, gde je pohađala Ekonomski fakultet.

U Kraljevu je, na kiosku "Zadužbina" ostavila svoj pasoš i telefon uz reči: "Doći će neko ovo da uzme".

Prema pisanjima medija Biljanina majka i porodica nikada nisu prestali da veruju da je ona živa i da će se nekada pojaviti.

- U sredu uveče rekla mi je da sutradan polaže ispit iz engleskog i ja sam joj rekla da ide da uči i da se javi ujutru. Tog 2. decembra čule smo se oko 12 sati kada mi je javila da je sve super uradila i da će proći ispit. Od tada se više nije javila - pričala je Biljanina majka za medije svojevremeno.

Za Biljanom je raspisana žuta interpolova poternica, a četvrtak je postao dan kojeg se njena porodica ježi.

Od tog četvrtka, 2. decembra 2015. godine, od nje nema ni traga, ni glasa. Umesto da iz Kosovske Mitrovice, gde je studirala, dođe kući u petak, nestala je dan ranije.

 

Komentari (0)
Loading