Dva puta za redom su osvojili novac na LUTRIJI, ali zbog njihove sudbine niko ne bi želeo da bude im bude u koži

Naj žena Vesti 24.08.2021 11:00 0

Met Džonson predstavnik narodne lutrije je rekao da je sa yadovoljstvom obradovao ovaj stariji bračni par

Dva puta za redom su osvojili novac na LUTRIJI, ali zbog njihove sudbine niko ne bi želeo da bude im bude u koži

Shutterstock

Bračni par, Suzana Slejter i njen muž su već dva puta dobili premiju na lutriji za samo dve nedelje, ali sreća bi bila velika da samo pre par nedelja sin im nije preminuo od koronavirusa.

Prvi put su na lutriji dobili 15. juna i nagrada je bila 1.000 funti, a samo dve nedelje kasnije osvojili su neverovatnih 30.000 funti, što je lepa cifra.

Novac će posvetiti svom preminulom sinu Stivu i podićiće mu spomenik.

- Podići ćemo veliki spomenik našem sinu kako dolikuje. Komšije su nam dosta pomagale u tome i zaista smo bliski. Napravićemo okupljanje u ime podizanja spomenika i svi iz kraja su dobro došli da podignu čašu za Stiva - rekla je Suzana, koja je potom opisala kako se osećala kada su joj javili za dobitak.

- Kada su mi telefonom javili da sam dobila 1.000 funti, pomislila sam da se neko šali sa mnom. Nikad, čak ni u mašti nisam mogla da zamislim da ću nešto osvojiti, a zamislite tek kad sam saznala da sam osvojila 30.000 funti - istakla je.

Osim što će podići spomenik sinu i napraviti okupljanje u njegovu čast, novac će potrošiti i na potrebe porodice, jer ima još i ćerku, snaju, petoro unučadi i dvoje praunučadi.

Takođe planira i da uplati krstarenje za sebe i supruga jer im je to velika želja.

Predstavnik Narodne lutrije Met Džonson istakao je da mu je bilo zadovoljstvo da na ovaj način obraduje stariji bračni par.

- Bila je ovo veoma teška godina za Suzanu, njenog muža i porodicu. Posebno sam srećan što smo njoj i komšijama koji su se okupili oko nje mogli da donesemo dobre vesti - istakao je Džonson.

Komentari (0)
Loading