VAPAJI NESREĆNE ŽENE: Zalutali metak preokrenuo je njihovu sudbinu u sekundi!

Vesti 22.01.2022 10:03 0

Astrofizičar Metju Vilson (31) boravio je sa Ketrin Šepard kada se dogodila tragedija, koju niko nijemogao ni da zamisli

VAPAJI NESREĆNE ŽENE:  Zalutali metak preokrenuo je njihovu sudbinu u sekundi!

Printscreen/Youtube

 Metju Vilson je u SAD stigao samo dva dana pre nego što se nesreća dogodila. 
Devojka ubijenog britanskog naučnika ispričala je o svom užasu kada ga je videla ubijenog zalutalim metkom u glavu dok su zajedno ležali u krevetu.

Policija je saopštila da je metak došao iz susedne ulice u koju je ispaljeno više hitaca, očigledno iz stambenog kompleksa. Traumatizovana Ketrin, 25, razgovarala je ekskluzivno za "The Sun" i ponovo proživela trenutak iz noćne morU, kada su se probudili uz zvuk pucnjave u ranim jutarnjim satima u petak u luksuznom predgrađu Brukhejven, u Atlanti, Džordžija. Gušeći suze, Ketrin je rekla: „Bili smo u krevetu kada smo čuli pucanje pištolja. U početku je bilo samo nekoliko pucnjava. „Okrenula sam se Metjuu i rekla da 'u poyvati policiju Njegove poslednje reči su bile: „Naravno, siguran sam da se samo zezaju".

Onda je pucnjava ponovo počela i tada se čula mala eksplozija pored kreveta. „Sećam se da me je komad zida udario u nogu. Upalila sam svetlo, pogledala okolo i Metju se skljokao ispred mene. Videla sam da je pogođen u glavu." Očajna Ketrin pozvala je hitnu i pokušala da zaustavi tok krvi peškirom dok u vapajima molila svog dečka da ostane sa njom.

 

 


 
Komentari (0)
Loading