Otišla je na svoje VENČANJE bez ovog detalja, MUŽ joj to NIKADA neće oprostiti i svakodnevno je OSUĐUJE, čak i na DRUŠTVENIM MREŽAMA

K.Ć. Vesti 19.04.2022 08:00 0

Muškarac se požalio da njegova supruga, koja ne želi da se svakodnevno šminka, nije učinila izuzetak za ceremoniju venčanja. On je naveo da je to "uništilo njihove fotografije sa venčanja". Internet zajednica ga je žestoko kritikovala zbog njegove izjave

Otišla je na svoje VENČANJE bez ovog detalja, MUŽ joj to NIKADA neće oprostiti i svakodnevno je OSUĐUJE,  čak i na DRUŠTVENIM MREŽAMA

Shutterstock

Suprotno izgledu, ne postoji čvrsto pravilo kada je u pitanju šminka za venčanje. Mnoge žene koriste usluge profesionalnih šminkera ili to rade same kod kuće. Ima i žena koje uopšte ne žele ni na dan venčanja da se venčavaju. Iako se čini da ih ima manje, to ne znači da je njihov izbor pogrešan ili neprikladan.

Bez šminke na venčanju

- Moja supruga (29) i ja (32) zajedno smo pet godina i u braku smo nešto više od dve godine. Jedan problem koji se pojavio tokom naše veze je njeno odbijanje da se našminka. Mislim da je lepa bez toga, ali bilo je trenutaka i prilika kada se od nje očekivala šminka i ona je to odbila - napisao je korisnik Reddita.

On nikako ne može da prežali njihovo venčanje.

- Na primer, na dan našeg venčanja nije imala šminku. Obe naše majke su pokušale da je nagovore, ali rekla je da se nikada nije šminkala i da nema nameru da započne dan koji je trebao biti najsrećniji u njenom životu - nastavio je muškarac.

Kasnije u postu, čovek je napisao da su njegovi rođaci pokušali da objasne ženi da fotografije sa venčanja bez šminke "neće dobro izgledati".

- Iskreno, bili su pomalo u pravu - imam ogromne kese ispod očiju i mislim da bi fotografije bile lepše da sam samo stavila korektor ili nešto slično - prokomentarisala je supruga.

"Problem" nedostatka šminke bio je redovna tema razgovora na porodičnim večerama.

- Sinoć smo bili na porodičnoj večeri (pre venčanja) sa mojim roditeljima, sestrom i njenim mužem, i mojom nećakom i nećakinjom. Moja nećakinja ima 11 godina i tek je počela da se šminka - gleda mnogo tutorijala na Jutjubu i voli da korisiti šminku. Pitala je moju ženu za večerom da li se ikada šminkala, a moja žena je rekla ne, ne opterećujem se time - naveo je muškarac.

Kada je devojka pitala zašto, žena je rekla da misli da je šminka uzaludno trošenje novca, a ako bi je nosila, osećala bi se kao da laže sebe . Dodala je da je zadovoljna "licem koje ima". Ovo je naljutilo devojčinu mamu, koja i sama voli da se šminka. Ostatak večeri je bio neprijatan. Kada su stigli kući, čovek je rekao svojoj voljenoj da je "malo šminke ne bi ubilo".

Žena je odgovorila da nikada ne govori o šminki. Time je skrenula pažnju na činjenicu da odsustvo šminke uznemirava druge, a ne nju. Došlo je do svađe, tokom koje se par mnogo raspravljao.

Većina korisnika interneta kritički je komentarisama stav autora posta. Jasno su stavili do znanja da je čovek postupio na pogrešan način svojoj supruzi.

- Da li ste imali korektor ispod očiju na venčanju? Samo kažem, izgledali biste mnogo bolje na svojim fotografijama - ironično je priču prokomentarisao jedan korisnik Reddita.

- To je tako grub dvostruki standard da se žene moraju šminkati da bi bile privlačnije drugim ljudima, ali momci mogu samo da se otkotrljaju iz kreveta i očekuju da ih svet prihvati. 

- Dok muškarci ne počnu redovno da se šminkaju i depiliraju noge, njihovo mišljenje o tome da li žena to radi ili ne nije važno", dodali su drugi.

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading