Bivša manekenka prodaje svoj URIN: Cena je BEZOBRAZNO visoka, a evo za šta ga kupci KORISTE

Lana Vidović Vesti 23.01.2022 21:20 1

Bivša manekenka i fotografkinja zarađuje bogatstvo prodajom urina putem interneta

Bivša manekenka prodaje svoj URIN: Cena je BEZOBRAZNO visoka, a evo za šta ga kupci KORISTE

Printscreen/Instagram

 

Bivša manekenka koja je na društvenim mrežama imenovana Kactus The Kutie, nakon manekenske karijere, dosetila se da bi preko interneta mogla naći kupce za svoju mokraću, za čak 70 dolara po šoljici.

 

 

Kutie je bivša model OnlyFansa, a zbog toga što dosta zarađuje prodajući urin u medicinskim čašama našla se i na naslovnicama. Pažnju je privukla još 2016. godine, kada je počela snimati filmove za odrasle i tvrdi da može snimiti video mokrenja koji traje više od 10 minuta.

 

 

- Moj prvi video bio je kako piškim kraj potoka – vrlo kratak, vrlo jednostavan video, ali to je bio mamac za ljude koji su od mene počeli naručivali mokrenje pred kamerom. Piškila sam u bikinije, donje rublje, kombinezone, kante za smeće, vaze za cveće, na otvorenom, i još mnogo toga - rekla je Katie za “Daily Star”.

Kutie je takođe spomenula kako prodaje medicinsku šoljicu urina za 70 dolara, ali daje popust kupcima koji žele kupiti veće količine.

 

 

I to nije sve, bivša manekenka rekla je da mušterije koriste njen urin za razne stvari, čak je spomenula da ga jedna od njih koristi za pravljenje sladoleda. Takođe prodaje i videosnimke mokrenja.

Komentari (1)
Loading
prevarena dijaspora
24.01.2022 07:16

Da li može da se naruči preko brze pošte ?