OVA MAMA zaslužuje MEDALJU za upornost: Već 30 godina uči da vozi i još uvek nije dobila dozvolu, a kada sedne za volan, dešava joj se nešto užasno!

Vesti 26.01.2022 18:10 0

47-godišnja Izabel Stedman već tri decenije pokušava da položi vozački ispit

vožnja

Shutterstock/ilustracija

Iako se to nikada nije dogodilo, ona ne odustaje. Ono što ovu priču čini neverovatnom je činjenica da se ova ponosna majka dvoje dece, svaki put onesvesti za volanom. 

Kad god sednem za volan, kažem sebi da će to biti dobra lekcija i da ja to mogu da uradim“, rekla je ona. „Ali nekoliko sekundi kasnije sam u poplavi suza jer sam tako prestravljena.

Ona je objavila da nije položila vozački ispit posle 30 godina i 1.000 časova - jer je toliko uplašena da se onesvešćuje za volanom.

Ova njena fobija je toliko jaka da svaki put počinje da se znoji i trese i postaje toliko ispunjena strahom da se rasplače i mora da prestane da vozi. Najgore je što često gubi svest u ovim okolnostima.

- Ne razumem, ali kao da sam ekstremno uznemirena i preopterećena da mi se mozak iseče i izgubim svest na nekoliko sekundi - a kružne raskrsnice su mi najgore- rekla je Izabel.

 „Kada se probudim, mi smo pored puta jer je instruktor morao da zgrabi volan – a ja sam toliko preplašena, da završim u suzama i moram da idem kući. Očajnički želim da konačno vozim, ali to je toliko traumatizirajuće da se bojim da nikada neću uspeti.Moja deca će verovatno oboje proći testove pre mene – dodala je ova očajna mama.
 

Komentari (0)
Loading