Ovako izgleda ŽENSKA GLUPOST: Udata žena je tražila uspešnog JAPANCA da sa njim dobije drugo DETE, a sad to isto dete daje na usvajanje jer smatra da je PREVARENA!

Vesti 12.07.2022 17:29 2

Iako je zvanično bila udata, žena iz Japana je tražila donora, kako bi zatrudnela sa drugim detetom

Ovako izgleda ŽENSKA GLUPOST: Udata žena je tražila uspešnog JAPANCA  da sa njim dobije drugo DETE, a sad to isto dete daje na usvajanje jer smatra da je PREVARENA!

Shutterstock/ilustracija

Stanovnica Tokija, stara 30 godina, odlučila je da dobije drugo dete, ali nije želela da otac deteta bude njen zvanični suprug, s obzirom na to da je saznala da on ima nasledni poremećaj i da bi mogao da ga prenese na dete. Oni inače imaju jedno, potpuno zdravo dete.

Odlučila je da iskoristi društvene mreže kako bi pronašla muškarca koji bi joj pomogao da začne.

Ona ga je odabrala isključivo na osnovu njegovog obrazovanja, ali i na osnovu činjenice da je čovek situiran i uspešan, u nadi da će ove osobine preneti na zajedničko dete.. Par je imao seks deset puta da bi žena zatrudnela. Nakon toga je otkrila da je ovaj čovek lagao. Ispostavilo se da je on zapravo Kinez, koji je oženjen i nema značajno obrazovanje. Sada je odlučila da da bebu na usvajanje. Naravno, njen izbor je izazvao mnogo negativnih reakcija.

„U Japanu ne postoji javni sistem ili pravni sistem za donaciju sperme“, rekao je ženin advokat na konferenciji za novinare. On je istakao i da je ova situacija izazvala fizički i emocionalni bol njegove klijentkinje. 

Objašnjeno je i da žene ovako nekonvencionalan način dobijanja sperme koriste, pre svega zbog zakona u Japanu, koji ovu oblast ne regulišu. Prema "Business Insideru", postoji samo jedna stvarna banka sperme u Japanu, koja je otvorila vrata crnom tržištu.

Mizuho Sasaki, nadležan za brigu o deci u Japanu, nazvao je ženu „plitkom“, jer „tretira dete kao predmet“. Sasaki je dodao: „Ali mislim da je bolje ostaviti dete sa nekim ko može biti dobar hranitelj.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO




 


 

Komentari (2)
Loading
Andrej
27.01.2022 17:24

Dno dna. Naravno da dete ne treba ostaviti sa ovako povrsnom osobom kao sto je ova bioloska majka. Ja bih razmotrio i oduzimanje drugog, starijeg, deteta.

snašla se
13.07.2022 21:59

Htela , kao drugo dete, pa imala seks desetak puta.Pre će biti da je imala seks pa kada je zatrudnela smislila priču.