Žena je GUGLALA svog verenika: Nije mislila da će otkriti MRAČNU tajnu vereničkog prstena

K.Ć Vesti 28.01.2022 08:51 0

Da li ste ikada tražili nasumične termine na Gugl pretraživaču? Ili ste možda pokušali da ukucate ime i prezime dečaka ili devojke za kojima uzdišete? Ova žena je odlučila da pronađe informacije o svom vereniku. Nije očekivala ovakav rezultat

Žena je GUGLALA svog verenika: Nije mislila da će otkriti MRAČNU tajnu vereničkog prstena

Shutterstock

Otkrila je tajnu svog verenika

Ako mislite da znate sve o svom partneru, bolje pročitajte ovu priču.

Korisnica TikTok-a je na platformi podelila trenutak koji je promenio sve u njenom životu.

Jednog dana, jednoj ženi je bilo jako dosadno. Iz šale je odlučila da pretraži sve o svom vereniku. Verovatno je mislila da će njegove stare fotografije ili profile pronaći na platformama koje već dugo nije koristio.

Međutim, našla je recenziju koja je pokazala ... njen verenički prsten. Ispostavilo se da njen verenik od nje krije veoma značajnu činjenicu.

Istorija vereničkog prstena

Recenziju napisanu na veb stranici draguljara objavio je njen dečko pre nego što su se upoznali. To znači da verenički ornament nije prvobitno kupljen za nju.

- Nažalost, ovo je priča zasnovana na činjenicama - piše korisnica @hreb ispod svog video snimka koji je pogledalo desetine hiljada ljudi. 

Ona je dodala da je problem "rešen" jer joj je prsten već nestao sa prsta. Ups!

Međutim, neki veruju da je devojka preuveličala dramaturgiju situacije. Nisu razumeli zašto je to za nju toliki problem.

Posle ovog videa mnogi su pokušali i sto i svoje partnere pretraživali na Guglu.

Komentari (0)
Loading