Šta kada veza ne funkcioniše na "ONAJ NAČIN": Jedna žena se požalila na NOVOG DEČKA, a sad je dobila savet "ZLATA VREDAN"!

Vesti 28.01.2022 21:25 1

Ljubavna veza može biti sjajna na svim nivoima, ali ako dve osobe nisu kompatibilne u krevetu, teško će opstati

Šta kada veza ne funkcioniše na "ONAJ NAČIN": Jedna žena se požalila na NOVOG DEČKA, a sad je dobila savet "ZLATA VREDAN"!

Shutterstock

Deidre Sanders već godinama deli savete za britanski magazin "The Sun", a jedna žena je skoro podelila užasno iskustvo sa svojim novim dečkom tražeći pomoć. Sigurni smo, da se mnoge žene mogu pronaći u njenoj priči.

Ona je napisala sledeće:

"Novi dečko je smeće u krevetu i mislim da veza neće trajati Zaista mi se sviđa, ali ne mislim da će naša veza trajati osim ako ne postane angažovaniji. Oboje smo u kasnim tridesetim pa jedva da smo nevini. Ali njegov ukus je veoma čudan. Uglavnom želi međusobnu masturbaciju. To je dosadno i nezadovoljavajuće. Zajedno smo tri meseca, nakon što smo bili prijatelji godinama. Oboje smo pre toga bili u dugim vezama. Imala sam sjajan seksualni život sa svojim bivšim i nedostaju mi uzbuđenje i intimnost. Nežno sam razgovarala sa svojim dečkom o isprobavanju novih stvari i ponudila mu savete, ali ništa se nije promenilo. Ne želim da ga povredim ili narušim njegovo samopouzdanje - i znam da seks nije sve. Ali stvarno želim da ovo funkcioniše."

 

Savet koji je ova žena  prilično je konkretan.

Tako je Deidre odgovorila:

"Možda je njegova bivša bila zadovoljna njihovim seksualnim životom, pa može pretpostaviti da nema problema. Ali ako ovo ne rešite, počećete da se osećate frustrirano i ogorčeno, što će upropastiti vezu. Recite mu koliko vam se sviđa i volite da ste intimni s njim, ali da želite mnogo više".

Kako se vama čini ovaj savet?
 

Komentari (1)
Loading
Deda Rašo
29.01.2022 09:06

Novi dečko, meni je dovoljno i sve jasno. Ne znam koji je po redu, ali svejedno. Ti si u stvari smeće.