Nina ima samo 13 godina: Svake nedelje je stavljaju na VAGU kako bi se uverili da NE DOBIJA na KILAŽI, a evo šta kaže komšinica!

Vesti 29.01.2022 16:27 1

Na popularnom sajtu "Reddit" jedna žena je podelila svoj problem koji uključuje odnos sa njenim komšijama

Nina ima samo 13 godina: Svake nedelje je stavljaju na VAGU kako bi se uverili da NE DOBIJA na KILAŽI, a evo šta kaže komšinica!

Shutterstock

Ona je postavila pitanje da li je pogrešno hraniti nedovoljno uhranjeno dete svojih komšija?

Zatim je napisala da kao majka razume koliko je važno pravilno hraniti svoju decu kako bi mogla dobro da rastu i razvijaju se. Ona takođe razume važnost podsticanja zdravog načina života, ali ne fokusirajući se na težinu i sliku tela kako bi izgradila odgovarajuće samopoštovanje. Nažalost, čini se da njene komšije ne osećaju isto. 

Ninini roditelji se bave fitnesom, čak je stavljaju na vaganje svake dve nedelje kako bi se uverili da ne dobija na težini.

- Ne hranim je smećem, već zapravo zdravim obrocima kao što su pirinač, povrće, kari, piletina sa roštilja, variva, riba, salate, itd. Samo redovni ručkovi i večere. Ona jede u mojoj kući do tri puta nedeljno (ali ponekad manje, a ponekad više), a moje ćerke joj često donose užinu kada provode vreme sa njom. Ne postoje alergije ili zdravstveni problemi zbog kojih joj ograničavaju unos hrane osim straha da će imati višak kilograma- napisala je ova sluđena žena.

Devojčica je rekla da se oko Božića malo ugojila, a zatim  se požalila da roditelji vrše preveliki pritisak na nju.Rodtelji su tada saznali i napali komšinicu, ali ona smatra da bi trebalo da nastavi da je hrani.

-Mislim da ne treba da stanem. Ako je dete gladno, zar ga ne treba nahraniti? Zar tom detetu ne bi trebalo dozvoliti da se samo odmara, a ne da stalno radi milion sportova i vežbi pre nego što mu bude dozvoljeno da se opusti - napisala je žena koja tvrdi da se nalazi u groznoj situaciji.

Kako biste se vi postavili da ste na njenom mestu?
 


 

Komentari (1)
Loading
Majka
29.01.2022 17:35

Ukoliko je dete baš neuhranjeno a ima samo 13 godina, hladno bih prijavila roditelje za zanemarivanje i zlostavljanje!