Dijana Đoković okrila TAJNU koju je godinama čuvala: Za ovu priču iz njenog života NIKO nije znao

M. Gavrilović Vesti 08.02.2022 13:05 4

Tajna Dijane Đoković isplivala nakon mnogo godina

Dijana Đoković okrila TAJNU koju je godinama čuvala: Za ovu priču iz njenog života NIKO nije znao

Profimedia

Roditelji Novaka Đokovića dugo su sve ulagali u najstarijeg sina i bili mu najveća podrška na početku teniske karijere, a Nole nikada nije zaboravio da istakne kolika je njihova žrtva bila.

Dok ga je otac pratio na brojne turnire i bio prisutan u medijima tokom cele njegove karijere, majka Dijana bila je ta koja se uvek držala po strani.

U poslednje vreme, Dijana je uz svog supruga Srđana počela češće da se pojavljuje u javnosti i daje izjave koje su uglavnom vezane za njihovog sina Novaka.

Dijana Đoković okrila TAJNU koju je godinama čuvala: Za ovu priču iz njenog života NIKO nije znao

Alo! Vladimir Marković

 

Ipak, tokom gostovanja u emisiji "Balkanska ulica" Dijana i Srđan prvi put govorili su više o sebi, pa je tada tajna Dijane Đoković izašla na videlo.

Naime, Dijana je otkrila da se pre tri decenije krstila u crkvi i da je tada dobila i kršteno ime koje joj je dao njen suprug Srđan. Tom prilikom, on je za svoju lepšu polovinu izabrao staro srpsko ime, Milica.

Ipak, Dijana kaže da je to ime lepo, ali da ne želi da je iko tako zove i u javnosti. Takođe, u privatnosti svog doma želi da ostane ono što je godinama bila - Dijana Đoković.

Komentari (4)
Loading
Zoki
08.02.2022 14:49

Mnoge katolikinje kao i ova se fol krste u pravoslavnoj crkvi i dobiju novo ime, a posle po starom. Takvo sprdanje sa verom je dno dna.

zora
08.02.2022 15:08

Zasto moramo da znamo njenu pricu?

Tiki
09.02.2022 01:40

@zora - Zato. P.S. Čuj - i onda kao nema glupih pitanja... Ha, ha, čitala/o ovaj tekst pa napisala/o i poslala/o komentar koji glasi "zašto moramo da znamo..." Zorka, a stvarno - zašto moraš? ;-)))))

Danka
08.02.2022 21:04

Djokovici su porodica za primer, Dijana divna zena, majka, supruga. Da su nam zivi i zdravi ❤️❤️❤️