Žrtvovala je svoj ŽIVOT za njega: Njegove izjave i ono ŠTO JE uradio su šokirale sve NJENE pratioce!

Vesti 10.02.2022 10:45 0

Donirati nekome bubreg, verovatno je znak velike ljubavi

Žrtvovala je svoj ŽIVOT za njega: Njegove izjave i ono ŠTO JE uradio su šokirale sve NJENE pratioce!

Printscreen/TikTok

Kolin kaže da je sedam meseci nakon operacije bubrega njen tadašnji dečko otišao na put u Vegas sa svojom crkvenom grupom. Iako je bilo momačko veče, nije imala problema sa njegovim odlaskom i verovala mu je. Međutim, vratio se kući i rekao joj da ju je zapravo prevario.

 -Mnogo rasprava smo imali… Na kraju sam mu oprostila i dala mu drugu šansu - rekla je ova devojka.

Uprkos činjenici da je prešla preko svega, usledilo je nešto još šokantnije. Tri meseca nakon prevare, odlučio je da raskine sa njom. Čak je otišao toliko daleko da je rekao Kolin da će ih Bog na kraju ponovo spojiti, ako su namenjeni jedno drugom.

 

Zatim ju je blokirao na svim nalozima na društvenim mrežama, odbijao je da odgovara na njene pozive i tekstualne poruke, to je trajalo mesecima. Njen bivši ju je čak optužio da pokušava da izgleda dobro donirajući mu bubreg.

Nakon toga joj je čak i pretio i rekao da ne moraju svi da saznaju da mu je donirala "prokleti" bubreg.


Nakon objavljivanja videa u kome je saopštila svoju životnu priču, veoma brzo je imala milion pregleda. Mnogo ljudi na mreži je komentarisalo njene klipove kako bi pokazali svoju podršku i podiglo njeno raspoloženje:

Jedan komentator je rekao: „Pitam se da li shvata ozbiljnost doniranja bubrega“, dodao je drugi. „Bukvalno ste žrtvovali svoj život za nekoga. Ti si lepa duša!“
 


 

Komentari (0)
Loading