"Muškarci, ja sam NAJVEĆA TAJNA vaših supruga": Mlade su je 7 godina plaćale za usluge, ali više nije htela da ĆUTI

M. G. Vesti 12.02.2022 20:42 0

Ako ste ikada bili deveruša, poznavali deverušu ili čak samo pogledali film o deverušama, znate da je to uloga sa prilično velikim pritiskom i stresom.

"Muškarci, ja sam NAJVEĆA TAJNA vaših supruga": Mlade su je 7 godina plaćale za usluge, ali više nije htela da ĆUTI

Printscreen/ Tiktok

Treba organizovati devojačko veče, pa i finansirati veliki deo, koordinirati preostale drugarice, biti posrednik između mladinih želja i očekivanja i mogućnosti u datom momentu i osmišljavati nešto do sada neviđeno i originalno kako bi se čitavo venčanje dugo pamtilo i prepričavalo. Pa zašto bi onda iko želeo da preuzme tu ulogu za nekoga koga čak ni ne poznaje?

Kako se ispostavilo, biti deveruša za iznajmljivanje je realan posao, a kao što je tiktokerka otkrila, morate da budete pravi profesionalac da ga uradite kako treba.

Džen Glanc radi kao unajmljena deveruša više od sedam godina, a čak je pokrenula i sopstvenu firmu za iznajmljivanje deveruša kada je dobila otkaz na svom poslu 2015. godine.

 

 

Plaćena je da prisustvuje venčanjima, a u svom ormaru ima više od 125 haljina za deveruše, na koliko je i venčanja do sada bila angažovana. Na TikToku je objasnila neke detalje svog posla.

Klijenti osmisle ime i priču

Kako objašnjava, njeni klijenti obično smisle lažno ime i priču koja treba da se odigra tokom venčanja. Ponekad mladoženja zna da je angažovana, ali ponekad nemaju pojma o čemu se radi.

Džen takođe kaže da je ponekad ona jedina unajmljena deveruša među grupom pravih prijateljica mlade, a ponekad radi zajedno sa drugim deverušama za iznajmljivanje. I naravno, pravila zanata znače da ona nikada ne sme da otkrije da je zapravo stranac, što znači da druge (prave) deveruše obično nisu svesne da je plaćena.

Kada je reč o tome šta je sve u njenom opisu posla, Džen kaže da se to svodi na "otprilike sve ono što bi radila i prijateljica koja je deveruša". To ne znači samo pojavljivanje na venčanju, nego i odlazak na devojačko veče, svadbeni doručak i probnu večeru.

 

 

Posao takođe uključuje pružanje velike emocionalne podrške.

- Pre venčanja stalno sam sa njima na telefonu - kaže ona u jednom videu.

- Ja sam iskreno u njihovom životu, pružam podršku, ja sam ona koja im pomaže u rešavanju nepredviđenih problema i drame - dodala je.

Nažalost, uprkos bliskoj vezi uoči venčanja, Džen kaže da većinu vremena ona i mlade ne ostaju prijatelji, objasnivši da bi zbog njenog lažnog imena i identiteta posle venčanja bilo jako komplkovano započeti iskreno prijateljstvo.

 

Komentari (0)
Loading