"Nisam smela da se pogledam u ogledalo": Jelena pokazala ZASTRAŠUJUĆU pojavu na licu nakon POROĐAJA!

K.Ć Vesti 14.02.2022 14:24 0

Mlada majka objavila je video na TikTok-u koji je zapanjio gledaoce. Žena je ispričala šta je videla u ogledalu nakon porođaja

"Nisam smela da se pogledam u ogledalo": Jelena pokazala ZASTRAŠUJUĆU pojavu na licu nakon POROĐAJA!

Printscreen/TikTok

Jelena je odlučila da podeli ličnu priču na društvenim mrežama i ispriča šta joj se dogodilo nakon rođenja bebe. Žena koja se porodila prirodnim putem bila je potpuno iznenađena i užasnuta kada je videla svoj odraz u ogledalu.

- Prvih nekoliko dana sam se plašila da pogledam u ogledalo. Nikada nisam video ništa slično - rekla je.

Usled ogromnog napora izazvanog nagonom za porođajem, krvni sudovi na licu žene su potpuno popucali. Ista stvar se desila i sa krvnim sudovima u očnim jabučicama.

Jelena je rekla da je ovako izgledala dve nedelje. Žena je priznala da joj niko ranije nije rekao da bi joj se tako nešto moglo desiti i da se zaista uplašila kada se prvi put pogledala u ogledalo.

Šokirani korisnici su pitali da li je takva reakcija normalna. Ispostavilo se da se takve situacije dešavaju veoma često, ali najčešće kao rezultat napora tokom prirodnog porođaja. Žena je dodala da su joj krvni sudovi pukli i na vratu. Kod žena koje su odlučile da rađaju prirodnim putem mogu se pojaviti popucali kapilarii - najčešće na licu, dekolteu i očima. Posle nekoliko dana sve bi trebalo da se vrati u normalu, ali kao kod Jelene, koža ili oči mogu izgledati ovako i do dve-tri nedelje.

 

@yelenaa.x

it was alll worth it🥺👼🏼❤️ ♬ Infinity - Jaymes Young

 

Komentari (0)
Loading