SREĆA U NESREĆI: Bio je SLEP 20 godina, a onda ga je udario automobil - Ja sam NAJSREĆNIJI čovek, sve se promenilo

K.Ć Vesti 15.02.2022 09:58 0

Gospodin Januš iz Gorzova Vielkopolskog imao je ozbiljne probleme sa vidom 20 godina i jedva je mogao da vidi. Muškarac je naleteo na automobil na pešačkom prelazu. On je hospitalizovan sa prelomom kuka. Tokom boravka na odeljenju ispostavilo se da je počeo da vidi

SREĆA U NESREĆI: Bio je SLEP 20 godina, a onda ga je udario automobil - Ja sam NAJSREĆNIJI čovek, sve se promenilo

Shutterstock

Nesreća mu je potpuno promenila život. Udario ga je auto, ali je u isto vreme povratio davno izgubljeni vid. Ova neverovatna priča iznenadila je čak i lekare koji se nikada ranije nisu susreli sa takvim slučajem. Gospodin Januš može da govori o sreći u nesreći i pravom čudu.

Čovek skoro ništa nije video za 20 godina. Jedno oko mu je bilo potpuno nefunkcionalno, a drugo je moglo da razazna samo konture i jako svetlo.

- Sve je počelo da se menja dok sam bio u bolnici - rekao je za lokalne novine.

U roku od dve nedelje nakon što ga je udario automobil, gospodin Januš je povratio vid . Sada ne mora ni da nosi naočare.

Lekari ne mogu da objasne ovaj misteriozni oporavak. Sumnjaju da je muškarac povratio vid zahvaljujući kombinaciji lekova koji su uzimani tokom ortopedskog lečenja.

Sada gospodin Januš uživa u svom životu i ponovo je postao srećan čovek i spreman za rad. Češće sam odlazi od kuće i nalazi posao. On je radnik obezbeđenja u bolnici u kojoj je završio posle nesreće.

Komentari (0)
Loading