"Da li je moguće da ovo daje šestomesečnoj bebi": Jedna MAMA sa TIKTOKA je definitivno ostavila PRATIOCE u čudu!

Vesti 15.02.2022 17:57 0

Jedna Tiktokerka je javno podelila snimak na kome se vidi kako šestomesečna beba uživa u srednje pečeneom odresku

"Da li je moguće da ovo daje šestomesečnoj bebi": Jedna MAMA sa TIKTOKA je definitivno ostavila PRATIOCE u čudu!

Printscreen/TikTok

Mama, koja se na popularnoj društvenoj mreži predstavlja kao @mrskatieharley nedavno je pokazala kako njena šestomesečna ćerka  oduševljeno žvaće na pola ispečen komad govedine. Ovo je naravno bio povod za kritiku. Većina pratilaca je ostala zgrožena činjenocom da tako maloj bebi uopšte daje parče mesa, a njihov bes je posebno rasplamsala činjenica da meso nije dovoljno termički obrađeno.

- Žvakanje mesa bebama pomaže da se čeljust pravilno razvije - napisala je jedna mama i dodala kako Američka akademija za pedijatriju također zbog dobrih masnoća preporučuje da se i tako maloj djeci povremeno da komad mesa. - Beba zna što valja! - zaključio je jedan pratitelj, a kad je netko komentirao da joj je odrezak trebalo nasjeći, autorica je odgovorila da će se dijete prije ugušiti s manjim komadima odreska, nego s komadom većem od bebine šake. Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/lifestyle/mama-sokirala-pratitelje-na-tiktoku-sestomjesecnoj-bebi-daje-polusirov-odrezak-1563505 - www.vecernji.hr

Harley kaže kako ne vidi ništa loše u tome i navodi da je dete već počelo da jede i druge namirnice pored mleka.

Nije za malo dete  sirovo meso! - prokomentarisla je jedna žena.

- Jeste li bar proverili temperaturu odreska? - pitala je druga.

-  Spremajte detetu hranu koja je prikladna , a sirove namirnice ostavite za neko buduće vrijeme... - savetovala je treća.

Uprkos kritikama bilo je i onih koji su uočila da devojčica stvarno uživa u obroku.

- Žvakanje mesa bebama pomaže da se vilica pravilno razvije - napisala je jedna mama i dodala kako Američka akademija za pedijatriju takođe zbog dobrih masnoća preporučuje da se i tako maloj deci povremeno da komad mesa. 

Da li vi ovo odobravate ili smatrate da je mama ipak malo preterala?

 

Komentari (0)
Loading