TRI godine je jeo samo SIROVO MESO I JAJA: Ovo se desilo njegovom organizmu, a otkrio je i da li planira da nastavi sa ČUDNOM ishranom!

Ž. T. Vesti 16.02.2022 12:00 1

Veston Rou, stanovnik Nebraske, poslednje tri godine je konzumirao ishranu zasnovanu na sirovom mesu, uključujući sirovu piletinu i jaja

TRI godine je jeo samo SIROVO MESO I JAJA:  Ovo se desilo njegovom organizmu, a otkrio je i da li planira da nastavi sa ČUDNOM ishranom!

Shutterstock/ilustracija

Postoji mnogo zdravstvenih gurua na internutu koji će vam reći da zdravlje možete povratiti samo ako pratite svoje instikte.

Danas je u modi veganstvo, a mnogima ishrana bazirana na sirovom mesu deluje uznemiravajuće.

Ipak Rou insistira da dijeta funkcioniše. Sa 39 godina, Rovu jede dosta sirovog mesa i hrane bogate proteinima i  povremeno konzumira malo voća.

„Boljeg sam zdravlja i fizički i psihički, bolje nego što sam ikada bio u životu“, izjavio je Rou.

On troši oko 140 dolara nedeljno na svoje obroke i ne gricka, radije jede dva do tri obroka dnevno. Obično jede tri do četiri sirova jaja i komad voća kad god preskoči doručak, i kaže da je voće jedna od retkih stvari koje jede, a koje nisu životinjske ili mesne. Često jede i meso, piletinu, organske i slične namirnice, uz mleko, jaja i med koje pretvara u sladoledno jelo za desert. Obično je sveže sa farme, kaže Rou. „Rekao bih da u ovom trenutku jedem 99 procenata svežeg sirovog mesa sa farme i nikada nisam bio bolestan ili bolestan od svoje ishrane“, tvrdi on. „Kako ja to vidim, to je iznos koji  bi trebalo izdvojiti da se pojede najbolja i najhranljivija hrana na svetu i zapravo je jednaka sličnom iznosu koji sam nekada trošio na nezdravu hranu.

On zna da je njegova dijeta kontroverzna, ali veruje da može biti veoma održiva dijeta za mnoge ljude. „To je veoma kontroverzno, ali verujem da sirovo meso ima prirodnu ravnotežu bakterija na sebi koje rade simbiotski sa našim telima i služe svrsi“, rekao je on. Takođe je dodao da je  promenioishranu kada je počeo da oseća maglu u mozgu, smanjenu energiju i kad mu se pojavio ekcem.
 


 

Komentari (1)
Loading
vajar
16.02.2022 19:17

sledece je da se preseli u neku pecinu