ISPOVEST ĆERKE ŠABANA ŠAULIĆA POGAĐA PRAVO U SRCE Ilda otkrila da li njena ćerka pamti DEDU, jedan potresni detalji će vas rasplakati!

K.Ć Vesti 17.02.2022 14:17 0

Ilda Šaulić u otvorenoj i potresnoj ispvoesti otkrila je sve o pokojnom ocu i kralju narodne muzike Šabanu Šauliću!

ISPOVEST ĆERKE ŠABANA ŠAULIĆA POGAĐA PRAVO U SRCE Ilda otkrila da li njena ćerka pamti DEDU, jedan potresni detalji će vas rasplakati!

Privatna arhiva

- Mislim da će mi sa godinama sve više nedostajati. Sad kao zreloj i formiranoj ženi, mislim da će mi i sve više trebati - rekla je, a prenosi Republika.

- On je čovek koji nije puno govorio. Bio je specifičan i veoma mudar. Nas dvoje smo se po pogledu razumeli, znala sam šta misli, oseća, da li je nešto kako treba ili nije. Već sad primećujem da će mi nedostajati i faliti - rekla je Ilda Šaulić u Sceniranju u emotivnoj ispovesti.

Ildi je posebno žao što čuveni pevač neće gledati odrastanje unuke, ali i dodaje da je raduje što je njena ćerka zapamtila dedu Šabana Šaulića.

- Žao mi je, posebno u ovom sad periodu, imam devojčicu koja ima 5 i po godina. Drago mi je što ona pamti dedu. Ona se seća dede, kad joj je svirao gitaricu. Postoji i lep snimak, koji ima moj supru. Mnogo se obradovao mojoj ćerki. Žao mi je što neće gledati kako moja ćerka raste - rekla je Ilda Šaulić.

Podsetimo da je pevačka legenda posvetila pesmu svojoj ćerki Ildi Šaulić, koju su i zajedno otpevali 1997. godine.

 

 

Komentari (0)
Loading