"On se viđa SA NJOM": Devojka je otkrila da je u "ČUDNOJ SITUACIJI" , srela ga je na NEOBIČNOM MESTU, a nadala se da ga nikada više neće videti!

Ž. T. Vesti 17.02.2022 15:19 0

Svi smo svesni da je prlično neugodno kad naletimo na bivšeg partnera, ali ova devojka ga je srela na mestu na kom se najmanje nadala

"On se viđa SA NJOM": Devojka je otkrila da je u "ČUDNOJ SITUACIJI" , srela ga je na NEOBIČNOM MESTU, a nadala se da ga nikada više neće videti!

Printscreen/TikTok

Kajli Puci iz Viskonsina, podelila je video na TikToku i njena priča je za čas skupila 700 hiljada pregleda.

"Raskinem sa  dečkom misleći da ga više nikad neću videti. On počne da se viđa sa mojomsestrom", napisala je u videu i prikazala novopečeni par.

 


Iako je Kajli izjavila da je cela situacija smešna, pratioci nisu delili njeno mišljenje, a neki su sestrino ponašanje označili kao "pogrešno". '

 

 

'Hm, da je moja sestra to učinila, nikad više ne bih progovorila sa njom'', glasio je jedan komentar. "'Ljuta sam na svoju sestru, a čak je i nemam'', dodala je druga korisnica koja nije mogla da poveruje da bi ovo nečija sestra moglada uradi. Bilo je i dosta korisnika koji su se jednostavno potrudili da shvate šta se konkretno  dogodilo i nadali se da je sve izmišljeno.

Jedna osoba je tako prokomentarisala: ''Je l' ovo šala?'' ''Verovatno nije tako i nadam se da nije, ali jedino o čemu mogu da razmišljam je da su njih dvoje samo čekali da ga ostavite".

Komentari (0)
Loading