Mislila je da je suprug VARA, a onda je saznala BOLNU istinu: Ono što se desilo joj je PROMENILO život iz korena

M. G. Vesti 19.02.2022 14:19 0

Dobro pazite koga puštate u svoj život

Mislila je da je suprug VARA, a onda je saznala BOLNU istinu: Ono što se desilo joj je PROMENILO život iz korena

Shutterstock

"Bila sam savršeno srećna. Imala sam dobar posao, odličnu platu, muža koji me voli, drugaricu za koju bih život dala i na koju sam mogla da se oslonim u svakon trenutku, a onda je moj život postao noćna mora", ovako počinje priča žene koja je doživela izdaju o kakvoj nije mogla ni da sanja.

Lesli je bila udata za Marka 4 godine i bili su od onih parova koji nisu imali ni jednu jedinu svađu, sve su rešavali dogovorom, a razloga za ljubomoru nikad nije bilo. Međutim jednog dana javio se crv sumnje.

Leslina drugarica El u jednom razgovoru uz kafu je pitala: "Jel si i ti primetila da se Mark ponaša čudno. Misliš da ima ljubavnicu?"

Lesli se glasno se nasmejala: "Ko, Mark? Nema šanse!"

Iako je tako i mislila to pitanje joj nije dalo mira. Pomenula je drugarici da ipak možda ima istine u tome što joj je rekla. Na to joj je El rekla da iznajmi detektiva i tako će najlakše saznati istinu. "Zašto razbijaš glavu, iznajmi profesionalca i za nekoliko dana znaćeš da li umišljaš ili ne"

Iako je i dalje bila skeptičan i činilo joj se da je ludost iznajmiti nekoga ko će pratiti njenog supruga, ipak je to učinila. "Mislila sam da se to dešava samo na filmovima. Da mi je neko rekao da ću platiti detektiva da njuška i prati čoveka koga volim, rekla bih mu da je potpuno poludeo. Ali nikad ne reci nikad".

Samo nedelju dana kasnije, sat vremena pošto je Mark izašao iz kuće pozvao je detktiv i rekao da je "ptičica uhvaćena" i da ima zanimljive fotografije.

"Osećaj nije bio nimalo prijatan. Rekla sam mu da odmah dođe i on se za manje od 10 minuta stvorio na mojim vratima. Otela sam mu kovertu sa fotografijama iz ruke i baš tada, u tom trenutku moj život se promenio iz korena."

Istina je zabolela zbog koske

Na fotorafijama je bio Mark i ni manje, ni više nego El, njena najbolja drugarica. Na prvoj fotografiji ona ga je grlila, na drugoj ljubila...

Lesli nije mogla da obuzda bes i pozvala je El, ali joj se ona nije javljala. Pola sata kasnije stigla joj je poruka od nje koja je glasila: "I kakav je osećaj izgubiti ono što najviše voliš? Nije lepo, zar ne?

Zbunjena, Lesli je samo nemo gledala poruku koja je dalje glasila ovako: "Da li se sećaš Alekse sa kojim si bila? Da samo znas koliko sam suza prolila zbog vaše veze. Bila sam zaljubljena u njega kao ni u jednog do sad i ti si mi ga otela. A taj posao koji radiš, na tom mestu sam trebala da budem ja. Život koji živiš trebao je da bude moj. Uvek si bolje prolazila od mene pa sam rešila da ti uzemem ono što najviše voliš"

U tom momentu Mark je uleteo u kuću: "Nećeš verovati šta se dogodilo". lesli nije želela da čuje ni reč, pokupila je stavri i otišla kod roditelja.

Nakon nekoliko dana, kada je razmislila o svemu pozvala je Marka, a on joj je ispričao pravu istinu.

Te večeri kada su nastale fotografije pozvao ga je prijatelj i on je otišao u bar. Tamo se nepozvana pojavila El, uplakana mu je govorila kako joj ništa ne ide od ruke u poslednje vreme, kako je usamljena i tužna. Onda ga je zagrlila i poljubila.

"Nikad nisam želeo da imam ništa sa njom. Ne znam šta joj je to trebalo? Zar misliš da bih te ikada povredio. Odmah sam došao to da ti kažem, ali ti si otišla bez reči."

Lesli mu je poverovala i shvatila da nikad nije ni trebalo da sumnja. On je divan čovek. Ono što nikad nije shvatila je da je njena najbolja prijateljica zapravo njen najveći neprijatelj.

Komentari (0)
Loading