KRISTINA SE UDALA ZA MILIJARDERA: Ima samo 24 GODINE, a kad čujete KOLIKO DECE ima, pašćete u NESVEST!

Vesti 19.02.2022 18:05 0

Ruskinja Kristina Ozturk živi život dostojan sapunice

KRISTINA SE UDALA ZA MILIJARDERA: Ima samo 24 GODINE, a kad čujete KOLIKO DECE ima, pašćete u NESVEST!

Printscreen/Instagram

Ona se već sa 17 godina ostvaraila kao majka, a danas ima 22 dece.

Sigurni smo da vam se brojna matematička pitanja sada motaju po glavi.

Kristina se udala za milijardera Galipa Ozturka koji je od nje stariji preko 30 godina. Njih dvoje su se upoznali tokom odmora u Gruziji.

 

Iz prethodne veze Kristina je već imala devojčicu Viku, a preostalu decu su ona i Galip dobili uz pomoć surogat majke. Do ovog trenutka su na taj način oplodnje potrošili preko 160.000 evra.

Danas njih dvoje žive u Batumiju u Gruziji gde imaju 16 dadilja koje im pomažu da vode brigu potomcima.

- Sanjala sam o ovome od detinjstva. Moj muž je takođe maštao o velikoj i srećnoj porodici. Nakon što smo se upoznali, počeli smo da sprovodimo snove u dela. Naš romantični odnos se promenio, a onda i ceo naš život. Ne znam da li ćemo biti najveća porodica na svetu, ali sigurno je da ćemo biti najsrećnija - rekla je Kristina za Fabulous.

 

Ona je rekla da ovakav način života nije jeftin, ali kako joj suprug milijarder definitvno im ne predstavlja veliki problem da brinu o mališanima.

- To košta oko 4.200 do 5.000 evra nedeljno za osnovne potrebštine za decu. Nekada malo više, nekada malo manje - otkila je Kristina.

 

Dadilje su obično plaćene oko 450 evra nedeljno.

-Za sad imamo tri sprata, razmiljamo o još nekoliko, možda kupimo veću kuću. Nemamo tačan plan jer trenutno imamo dovoljno mesta za sve - zaključila je Kristina.

 

 

Komentari (0)
Loading