ČUDNE SITUACIJE NA TINDERU: Devojka je objasnila kako je dečko UNAJMIO za ROĐENDANSKU zabavu!

Vesti 19.02.2022 18:25 0

Mnogi korisnici Tindera tvrde da su imali mnogobrojne čudne situacije na prvom sastanku

ČUDNE SITUACIJE NA TINDERU: Devojka je objasnila kako je dečko UNAJMIO za ROĐENDANSKU zabavu!

Printscreen/TikTok

Ipak, iskustvo jedne devojke, pokazalo se kao i više nego neuobičajeno. 

Jedna devojka  je tako na TikToku ispričala da je bila spremna na mnogo toga, ali ne i na ono što je doživela sa dečkom kojeg je upoznala preko Tindera.

- To čak nije bio moj najgori spoj, ali je definitivno bio najčudniji... - rekla je u videu na svom profilu.

Tada je, kaže, živela u zapadnom Los Anđelesu, a Tinder je u to vreme postao jako popularan pa je i sama odlučila da isproba aplikaciju.

@no_thanks3 #stitch with @findingmrheight Ryan didn’t know who he was messin with #tindertok #tinderfails #datenight ♬ original sound - itme1992

- Brzo sam se počela da se dopisujem sa jednim dečkom koji me odmah na početku pitao koliko sam spontana - priča, a sebe baš i ne bi opisala kao spontanu,pa je bila izuzetno znatiželjna zašto je to pita.

Već sat vremena kasnije, on je došao po nju pa su se otišli da se provozaju, a usput su razgovarali kako bi saznali više jedno o drugom.

- Završimo konačno u jednom jako lepom restoranu na litici, a on me uvede u privatnu stražnju prostoriju s neverovatnim pogledom i desetak ljudi za stolom; koji se okreću prema nama i govore: Super Rajane, napokon si je doveo!... 

Ništa joj nije bilo jasno, ali je ubrzo shvatila da su došli na rođendansku zabavu njegove mame i da je on svima rekao da su već neko vreme u vezi.

- Očajnički je želeo da mama i njeni gosti misle da je u vezi pa sam nakon par pića napravila pravi mali igru, tvrdeći da sam studentkinja prestižnog Pravnog fakulteta - ispričala je, a svima se, kaže svidela pa joj je on na kraju večeri zahvalio za sjajan šou i pitao je da li bi ponovo prisustvovala porodičnom druženju kao njegova djevojka,  što bi joj on, podrazumeva se platio...

- Otišla sam na još tri sastanka i zaradila nešto novca... - ispričala je, video brzo postao viralan, a svi su se pitali šta se dešavalo na ostalim sastancima.

 

Komentari (0)
Loading