OVU MAJKU SU SVI OSUDILI: Rekla je da obožava MNOGO mlađe muškarce, ali to nije najluđa stvar u CELOJ PRIČI!

Vesti 19.02.2022 22:18 1

Džejd je majka 19-godišnjeg sina i slobodna je

OVU MAJKU SU SVI OSUDILI: Rekla je da obožava MNOGO mlađe muškarce, ali to nije najluđa stvar u CELOJ PRIČI!

Printscreen/TikTok

Ona izaziva ogromnu pažnju javnosti i pratilaca na društvenoj mreži TikTok jer se predstavlja kao kuguarka, tradicionalno ljubiteljka mnogo mlađih muškaraca. 

 

Ipak, to i ne bi bilo toliko strašno, da Džejd ne izjavljuje da je privlače prijatelji njenog usvojenog sina.Džejd uživa u pažnji mlađih muškaraca, ali je brojni korisnici TikTok-a ipak osuđuju, jer smatraju da na taj način nanosi sinu ogromnu sramotu.

U jednom videu, žena  je odgovorila onima koji je osuđuju otkrila da je neko objavio njene golišave fotografije na internetu. Nju zapravo nije briga za te fotografije, ali se iznervirala zato što ih je neko ukrao.

Također se u jednom videu izjasnila kako njeno ponašanje nije jednostrano, već i da mlađi muškarci često traže starije žene.

Svoje sledbenike je zatim pitala zašto su starije žene toliko privlačne mlađim muškarcima,  a dobila je brojne odgovore. Jedna osoba je sugerisala da su "starije žene najbolje jer nema drame i problema u vezi", dok je jedan korisnik otkrio: "One znaju što mladi muškarci vole i kako vole da se prema njima postupa".


 

 

Komentari (1)
Loading
Vasilije
20.02.2022 08:53

Hajde sad pa se zeni j formiraj porodicu. I cudimo sr zasto nema brakova zasto nema dece. Zamislite sin ili kcer koji odrastaju u tom okruzenju. Placi voljena zemljo.