Ovaj DEKA je svojoj unuci koja se udala dao NEPROCENJIV poklon: Kada je videla šta je u KOVERTI nije mogla da zaustavi SUZE

Naj žena Vesti 31.08.2021 17:55 0

Venčanje je posebna ceremonija o kojoj skoro svaka žena sanja, ali i na ovaj poseban dan, valja da se pusti po koja suza

Ovaj DEKA je svojoj unuci koja se udala dao NEPROCENJIV poklon: Kada je videla šta je u KOVERTI nije mogla da zaustavi SUZE

pixabay

Razne stvari se dešavaju tokom svadbenog veselja, a i posle njega, ipak ove "stvari" i neki mali događaji sa sobom mogu da donesu tugu i još po neku emociju. Baš to se i desilo jednoj mladi, a kada je njena ispovest osvanula na društvenim mrežama, retko ko je uspeo da zaustavi suze na vreme. 

- Udala sam se u subotu, a nisam ni slutila da ću toliko plakati na kraju dana svog venčanja, da mi neće biti dobro. Nakon što su se gosti razišli, moj suprug i ja smo počeli da pregledamo poklone, koverte i sve što smo taj dan dobili od prijatelja i rodbine - napisala je mlada.

Dok je pregledala koverte jedna joj je zapala za oko.

- Rukopis na jednoj koverti mi je odmah privukao pažnju. Bio je to rukopis mog dede. Odmah sam odlučila da proverim koliko novca mi je deda dao za moju srećnu budućnost, a kada sam otvorila, zaprepastila sam se. U koverti je bilo samo 5 evra. Ali onda sam videla da je u koverti i pismo.

Anonimna nevset je priznala da zaplakala čim je pročitala prvu rečenicu. Otkrila je da joj je deka napisao da je bio najponosniji i najsrećniji čovek na svetu, jer je gledao kako njegova unuka postaje samostalna žena, kako počinje da gradi svoju porodicu.

- Ceo bih ti svet poklonio kad bih mogao, ali nemam više, ne mogu… Odvojio sam ovoliko - napisao joj je deka u pismu, a mlada potom opisala kako se osećala: "Iskreno, u prvom trenutku sam se razočarala, osećala poniženom. Nije zbog novca, već sam u tom trenutku osećala nepoštovanje, ali ove reči vrede mi više nego da mi je poklonio 1.000 evra".

Komentari (0)
Loading