Četiri DECENIJE je starija od njega, a sada žele BEBU: Svet ih je stavio na stub SRAMA zbog ove odluke

M. G. Vesti 22.02.2022 21:28 2

Baka (61), koja već ima unuka od 17 godina, i njen 24-godišnji suprug nedavno su se venčali.

Četiri DECENIJE je starija od njega, a sada žele BEBU: Svet ih je stavio na stub SRAMA zbog ove odluke

Printscreen/ Instagram

Sada su odlučili da zasnuju svoju porodicu, uprkos mržnji i osudi okoline koju doživljavaju zbog razlike od 37 godina. Razmatraju koje su im opcije…

Uprkos tome što je skoro četiri decenije mlađi od nje, Kuran Mekejn je nedvosmisleno odan svojoj novoj ženi Čeril Mekgregor. Par provodi mnogo vremena stvarajući zabavne plesne video zapise i šaljive sadržaje na TikToku. Sada, mesecima nakon sklapanja braka, par je svojim pratiteljima na društvenim mrežama podelio vest kako planiraju da zasnuju porodicu, odnosno da žele da postanu roditelji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I_AM_QURAN (@leolove_3)

 

U jednom od njihovih videa vidi se kako reaguju na više pitanja uključujući: „Želite li zaista da zasnujete porodicu?“ Smešten na Drejkov 'I'm Goin In', par u videu kaže da se zaista nadaju kako će jednoga dana imati decu dok uglas izgovaraju "Da!".

Odgovaraju i na pitanje: "Jeste li razmatrali surogat majčinstvo ili usvajanje?“, pokazujući da su zaista razmotrili te mogućnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I_AM_QURAN (@leolove_3)

 

"Misliš li da će se ona moći da brine o detetu?“, bilo je još jedno pitanje na koje je Mekejn odlučno odgovorio da će njegova supruga bez sumnje moći, kao i bilo koja druga žena, da odgaja dete.

Par navodi na kraju videa: "Želimo međurasno dete ljubavi", dok u drugom otkrivaju da traže i surogat majku.

Mekejn je iskoristio hashtag „Woman Crush Wednesday“ kako bi odao počast svojoj supruzi.

Voljeni muž je napisao: „#WCW Moja lepa žena, moja kraljica @therealoliver6060 Samo želim reći da te volim puno više nego što znaš i toliko cenim što mi značiš celi svet.“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by I_AM_QURAN (@leolove_3)

 

Dodao je: "Tako sam zahvalan što te imam za ženu. Bio sam blagoslovljen kada si 30. 07. 2021. rekla 'Da!', a još više 03. 09. 21... Nikad nisam osetio bezuslovnu ljubav poput ove, hvala ti moja kraljice.“

U komentarima je Mekgregor odgovorila: "Dobrodošao si moj kralju i volim te više nego što reči mogu reći i da, učinio si moj život potpunim kad si postao moj suprug, puno ti hvala što si zauvek deo mog života."

 

Komentari (2)
Loading
Ratko
22.02.2022 22:34

ona 61 ,izgleda kao da ima 103

vm
01.03.2022 11:42

Ko Veljko i Verica, ali Verica bey plasti;nih operacija.