O njihovom SUSRETU bruji Tviter: Upoznali su se preko Interneta i odmah osetili da ih NEŠTO spaja

Naj žena Vesti 31.08.2021 21:14 0

Dok se jednu kunu u aplikacije za upoznavanje, drugi negoduju i tvrde da su opasne. Međutim, iako je retko ponekad se na iz bezazlenog dopisivanja od podneva do kasno u noć "rodi" velika ljubav

O njihovom SUSRETU bruji Tviter: Upoznali su se preko Interneta i odmah osetili da ih NEŠTO spaja

Shutterstock

Baš ovo se i desilo Džimiju iz Amerike koji je odlučio da potraži devojku na jednoj takvoj aplikaciji.

Kako i sam tvrdi započeo je dopisivanje sa jednom devojkom i kako kaže, brzo su se razumeli, pa su razmenili brojeve telefone i počeli da se aktivnije dopisuju. Ćaskali su po ceo dan i celu noć, a ni jedan nema nije bila tabu.

Dok su razgovarali, devojka je spomenula da je imala labradora po imenu Oniks, ali da su njeni roditelji doneli odluku da ga daju na udomljavanje, a Džim je potom skočio i rekao joj da je pre par godina udomio psa koji se zove Oniks. 

U tom trenutku su shvatili da je Džim sada vlasnik njenog psa, pa su odlučili da se vide već sledeći dan kako bi se upoznali, a ona je posle pet godina konačno opet videla svog psa.

Džim je celu priču podelio na društvenoj mreži Tviter, i priznao da su oboje mnogo plakali, jer je susret bio vrlo emotivan.

- Oniks je u početku bio zbunjen, ali posle nekoliko minuta počeo je da je njuši i izgledalo je kao da se setio ko je ona. Emocije su preovladale, a mi ćemo sigurno nastaviti da se viđamo - zaključio je Džim.

Komentari (0)
Loading