Ne može da SEDI, ni da ide u TOALET: Posle estetskog zahvata ona ima VELIKIH problema, ali zahvaljujući tome zarađuje MILIONE

Vesti 17.05.2022 08:00 0

Kazume se odlučila da promeni svoje telo jer nikad nije bila zadovoljna svojim izgledom. Odlučila se na estetske zahvate, a pored toga što je dobila više samopouzdanja, ona je zgrnula i puno novca zahvaljujući svojim oblinama

Ne može da SEDI, ni da ide u TOALET: Posle estetskog zahvata ona ima VELIKIH problema, ali zahvaljujući tome zarađuje MILIONE

Printscreen

Mlada žena sa Floride, Kazumi Skuirt, pošto nije bila zadovoljna telom, i pored dijeta raznih i treninga, odlučila se da se prvi put podvigne estetskom zahvatu, u pitanju je bila liposukcija.

Pošto je i posle toga bila nezadovoljna, ona je otišla na povećanje grudi i zadnjice, nimalo svesna koliko će joj to uticati na život i u nekim situacijama ga i otežati, ali i doneti pravo bogatstvo. 

U sve zahvate je uložila preko 200.000 dolara, a od operacije zadnjice, ona ni jednu aktivnost ne može da obavlja nikako.


- Ne sedim na zadnjici, čak sam naučila obavljati malu, ali i veliku nuždu stojeći. Ako negde i sednem, prvo stavim jastuk koji je posebno oblikovan prema zadnjici - rekla je ova mlada devojka.

 

@kazumiworld5

Need this for research purposes ♬ original sound - Anne-Marie ♡

 


Iako nigde ne može potpuno da se opusti, Kazumi kaže da je povećanje zadnjice, poznatije kao Brazilian Butt Lift, najbolji potez u njenom životu jer zahvaljujući oblinama zarađuje velike količine novca na platformi OnlyFans, prenosi dnaindia.com.

- Sredila sam telo i počela da zarađujem ogromne pare. U početku je to bilo mesečno oko 25.000 dolara, a sada zna biti i preko milion - ponosno kaže ona.

 

 

Komentari (0)
Loading