Kraljica KOKAINA i najpoznatija CRNA UDOVICA: Iskoristila i UBILA sva TRI MUŽA, zavladala PODZEMLJEM, a evo kako je na kraju OKONČALA

Vesti 11.03.2023 21:00 0

Ova žena širila je strah i trepet u podzemlju Majamija, za nju se i dan danas priča da je bila surovija od narko-bosa Pabla Eskobara

Kraljica KOKAINA i najpoznatija CRNA UDOVICA: Iskoristila i UBILA sva TRI MUŽA, zavladala PODZEMLJEM, a evo kako je na kraju OKONČALA

Profimedia

Gariselda Blanko nije štedela nikoga na svom putu moci, pa ni svog sina. Poznata kao La Madrina, kolubijska narko-kraljica, ušla je u biznis sa kokainom 1970. godine, kada je Pablo Eskobar još uvek bio samo običan lopov automobila. 

Blanko je prvi put stekla ime kao trgovac ljudima, tek kasnije je postala glavni igrač u ratovima droge. Tokom svoje vladavine, pokupila je brojne neprijatelje Sjedinjenih Držaba i širom Kolumbije.

Razne pucnjave, upadi u kuće, i mnoštvo ubistava su se dogodila baš u njeno ime. Radila je sve da svoje neprijatelje eleminiše.

Unosila je strah u kosti gde god da se pojavi, priča se da se bila surovija i gora od svih muškaraca koji su bili u poslu trgovine droge. 

Zvanično je bila odgovorna za najmanje od 250 ubistava, a potencijalno više od 2.000. 

 

https://www.instagram.com/p/CZdZOb7L3bg/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Imala je veoma teško i mračno detinjstvo. Rođena je 1943. godine i kada je imala samo 11 godina kada je počinila prvo krivično delo. Kidnapovala je desetogodišnjeg dečaka, a zatim mu ubila roditelje jer nisu platili otkup za njihovo dete. 

Sa 13. godina kada je pobegla i ostala na ulici, ostetila je šta je zapravo novac od kriminala. Upoznala je tada Karlosa Truhilija, krijumčara imigrana u Sjedinjene Države, koji će u budućnosti postati njen muž.
Iako je imala tri sina sa Karlsem, njihov brak nije potrajao.Blanko će kasnije ubiti Truhilja, koji je prvi od tri njena muža koji su brutalno završili. Posle kraha prvog braka ubrzo upoznaje svog drugog muža Alberta Brava. On je uveo Blanko u trgovinu kokaina, preselio se sa njom u Njujork. 

 Blanko i Brava 1975. godine je uhapsila DEA, ali ona je uspela da pobegne u Kolumbiju. Tamo je navodno ubila Brava u pucnjavi do koje je došlo oko nestalih miliona.Nakon smrti svog drugog muža, Griselda Blanko je dobila novu titulu – crna udovica. 
U međuvremenu počela je da dizajnira specijalne grudnjake i donji veš za skrivanje kokaina. 
Uspešno je vodila posao iz Kolumbije i slala kokain za SAD. 
Udala se za muža broj tri, pljačkaša banke po imenu Dario Sepulveda, a iste godine rođen je njen četvrti sin – Majkl Korleone, baš po liku Ala Paćina iz Kuma. 

Posedovala je prvatne avione, skupocene automobile, vile, kuće. Imala je sve i ništa nije bilo zabranjeno. 
Organizovala je razne poznate žurke, a pričalo se da je počela i ozbiljno da koristi narkotike. Ulazila je u paranoje i tako ubijala bez razloga. 
Videvši da je njeno ludilo sve veće, njen treći muž Sepulveda, oteo im je sina i pobegao u Kolumbiju. Madrina ga je naravno pronašla i poslala ljude da ga izrešetaju. Ubili su ga na oči njhovog deteta. 

Na vrhuncu svoje moći 1980-ih Griselda Blanko je nadgledala organizaciju vrednu milijardu dolara koja je prevozila preko 1.500 kg kokaina u Sjedinjene Države mesečno.

Međutim 1985. godine je uhapšena u svojoj 42. godini. Međutim u zatvoru je našla novu ljubav, te je preko njega nastavila svoj biznis iz zatvora. 

Godine 1992. doživljava svoju najveću tugu i bol kada joj tada već poznati Pablo Eskobar naručiti ubistvo Osvalda, njenog prvog sina. Nakon te ogromne nesreće Grizelda doživljava još jedan ogroman poraz, kada njen glavni ubica odlučuje da svedoči protiv nje. Ipak nije se smatrao za verodostojnog svedoka, i ona izbegava smrtnu kaznu. 

Iz zatvora je puštena 2004. godine, a samo osam godina kasnije, upucana je ispred jedne mesare. 
Mnogim ljudima je načinila zlo, i imala je toliko neprijatelja, da se nikada nije saznao ko je izvršio njeno ubistvo. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading