Nije znala kako da im kaže pa je napravila PREZENTACIJU: Kada su SAZNALI gde im radi ĆERKA ostali su bez TEKSTA

Naj žena Vesti 02.09.2021 20:20 0

Zbog ovog lukavog postupka Leks iz Portlanda postala je hit na društvenim mrežama

Nije znala kako da im kaže pa je napravila PREZENTACIJU: Kada su SAZNALI gde im radi ĆERKA ostali su bez TEKSTA

Printscreen/TikTok

- Danas vam otkrivam tajnu - započela je svoj strastveni monolog koji je poslušan više od četiri miliona puta.

Video koji i dalje skuplja preglede pokazuje trenutak kada je jedna devojka saopštila mami i tati da je striptizeta!

- Ako pokušate da pogodite, pogrešićete. Ovo vam pričam zato što želim da ljudi koje volim i kojima najviše verujem znaju šta se dešava u mom životu. Moja tajna me čini talentovanom, kul i moćnom. Nisam ni trudna, niti u opasnosti - našalila se Leks.

Devojka je napravila prezentaciju, sa slikama i najčešće postavljanim pitanjima, kako bi mami i tati saopštila čime se bavi.

- Ja sam striptizeta, đuskam oko šipke u striptiz klubu, i obožavam to - rekla je ona dok su se njeni roditelji smejali u neverici.

@mildwestsami

@lex1898 is WILD😩 Jokes aside our parents are the literal best, my mom said “I’m surprised how proud I am” 🥺😭😭 #hotgirlshit #getthatbagsis

♬ original sound - Mild West Sami

Međutim, nadalje u svom izlaganju objasnila je roditeljima da radi ono što želi, da nije ničiji "rob" i da je dobro plaćena.

- U ovom klubu nema droge ili sumnjivih biznismena. Ja dolazim tamo, plešem i pričam sa ljudima i normalno kao i svi plaćam porez - objasnila je Leks.

Roditelji su na par trenutaka zaćutali, a potom je njena majka koja je malo govorila na kraju rekla nešto što mnogi nisu očekivali.

- Zaista cenim što si iskrena i želiš da deliš ovakve stvari sa nama, drago mi je što se osećaš moćno - rekla je majka na kraju videa, a otac je kroz smeh dodao da je ona "unela malo šarenila u njihove živote".

"Šala na stranu, divim joj se koliko je truda uložila u sve ovo", "Vrlo teatralno, tako treba sestro", "Imaš roditelje za poželeti", samo su neki od komentara oduševljenih korisnika koji su do kraja pogledali video.

Komentari (0)
Loading